Les Appartements van het Kasteel van Versailles

Het hoogtepunt van een bezoek aan Versailles

Een bezoek aan het kasteel van Versailles bestaat uit 3 delen: Les Grands Appartements, kapel en opera: het hoogtepunt van je bezoek aan het kasteel, Appartements du Dauphin en de Appartements de Mesdames. Voorzie minstens anderhalf tot twee uur voor een compleet bezoek van de appartementen van het kasteel van Versailles. Lees meer

Vraag zeker een audioguide voor een bezoek aan Les Grands Appartements (niet in NL).
  • Bezoek Les Grands Appartements 's middags
  • 's Morgens zijn er veel groepen in het kasteel
  • Les Appartements de Mesdames is niet steeds open (raadpleeg hun website)
  • Bezoek eerst de kleinere appartementen van Dauphin en Mesdames
Koop je ticket online!

Zo vermijd je wachtrijen aan de kassa

Bezoek eerst de Appartements van Dauphin en Mesdames, het is een inleiding op de overdreven praal en pracht van Les Grands Appartements. Deze 'kleinere' appartementen zijn leefbare woonruimtes die opnieuw met originele meubelen werden ingericht. Deze vertrekken werden bewoond door de zoon en dochters van Lodewijk XV en andere belangrijke personen. Het is daar nooit druk.

Les Grands Appartements, de kapel en de opera is indrukwekkend, je valt van de ene verbazing in de andere. Eerst kom je in de kapel, gevolgd door de opera. Tijdens je wandeling door het kasteel kom je nog voor de volgende hoogtepunten: de spiegelzaal, slaapkamer van de koning en de koningin. Tenslote eindig je het bezoek in de galeries de l'Histoire de France die volhangen met schilderijen van beroemde veldslagen.

Reviews en beoordelingen Appartements

Heb je zelf tips of opmerkingen over Appartements Versailles? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info