Rondreizen Bretagne

We hebben een ruim aanbod aan rondreizen in Bretagne maar het kan ook op maat.

We hebben een ruim aanbod aan rondreizen in Bretagne maar misschien wil je een aangepaste rondreis? Geen probleem, wij maken je een rondreis op maat. Mail ons via het contactformulier en binnen de 48 uur krijg je een uitgewerkt voorstel. Je kan ook regio's combineren, bijvoorbeeld Bretagne met Normandië of met de Loirevallei.

  • Rondreis Bretagne compleet 9 dagen

    Rondreis Bretagne compleet 9 dagen

    Je start heel rustig in Noord-Bretagne. Daarna reis je af naar Carnac (menhirs) en het schiereiland Quiberon. Vervolgens gaat het naar de ruwe kusten van de Pointe du Raz en du Van. Eindigen doe je aan in Saint-Malo. 
    va.€ 769 - Boek nu

Met een rondreis zie je zoveel meer van de omgeving en krijg je dus méér waar voor je geld. Wij selecteerden de beste hotels, de mooiste plekjes, de interessantste thema's.  Boek nu een rondreis en geniet optimaal van een zorgeloos en ontspannen vakantiegevoel!  

Als je ingaat op ons uniek aanbod krijg je niet alleen de beste service maar ook een compleet uitgewerkt Roadbook, gratis bij boeking. Een handig up-to-date handboek dat tegelijk je dagboek kan worden tijdens de rondreis. Alle info netjes verzameld met bondige teksten, kaartjes, inspirerende foto's, weetjes. Kortom, aan alles is gedacht.

De 8-daagse rondreis Veelzijdig Bretagne laat je kennismaken met populaire bestemmingen als ook met bijna verlaten plekjes die ongekende schoonheid tonen. Je zal kunnen wandelen langs ruwe rotskusten met adembenemende uitzichten. Pointe Saint-Mathieu, aan de noordwestkust Bretagne, is zo'n plekje waar je veel ziet in een schitterend natuurdecor. Een andere dag bevind je je in het overbekende Mont Saint-Michel om daarna dan opnieuw de rust op te zoeken op het bijna verlaten prachtige schiereiland Kermorvan. Je zal de menhirs en dolmen zien bij Carnac. Of we brengen je tot bij bijzondere Bretoense kerkjes. Je kan een overtocht doen met de ferry voor een dagje naar Belle-Île, de naam alleen al. En helemaal iets anders beleef je met een bezoek aan een visconservenbedrijf en een biscuiterie van de heerlijke Bretoense koekjes. Misschien wil je er nog de stad Brest ook bijnemen? Dat kan op deze rondreis. Veelzijdig Bretagne, dus. Precies.   

Met een 8-daagse rondreis Normandië-Bretagne sla je twee vliegen in één klap. Twee regio's voor de prijs van één! Je gaat de kust verkennen, niet alleen de kustlijn maar ook stadjes en badplaatsen zoals Honfleur, Trouville (je eerste verblijfplaats), Dinard, Saint-Malo. Natuurlijk ontbreekt het bekende schiereiland Mont Saint-Michel niet. We geven tips om er in de drukte een leuke excursie te beleven.

Normandië verkennen zonder iets over de oorlogsgeschiedenis meepikken? Het lijkt ons in ieder geval moeilijk. Dus brengen we een uitgebreid dossier over de Landingsstranden. Bezoek ook één van de vele oorlogsbegraafplaatsen in de regio. Andere interesses worden ingevuld met een bezoek aan Rouen, de hoofdstad van Normandië. Of hou je er eens halt bij je heen- of terugreis? Je moet er toch passeren. Op korte tijd ontdek je Rouen grondig met onze stadswandeling. Als je ooit eens het wereldbekende tapijt van Bayeux wil zien, op deze rondreis krijg je daartoe de kans.

Tussen al die schoonheid van natuur en cultuur zouden we het bijna vergeten melden. In Normandië kan je ook culinair lekker genieten. Je hebt de bekende kazen van Camembert en Livarot, maar misschien proef je liever oesters of een cider? We brengen keuzemogelijkheden euh ... op bestelling. 

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info