Reviews & beoordelingen: Autoroute Le Havre - Dieppe (17)

Reiservaringen en beoordelingen Autoroute Le Havre - Dieppe van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Vierdaagse autoroute Le Havre - Dieppe? Plaats je beoordeling

Katrien 14 mei 2024

De stadswandeling in Rouen bleek een schot in de roos! De aangeduide parkeerplaats net binnen de ring hebben we om reden van overdreven drukte verplaatst naar net buiten de ring, de brug over en handiger om de Seine over te steken en de stad van daaruit te aanschouwen!

Rudi 8 januari 2020

Zeer interessante tips en mooie reisroute.

Pannier A. 29 juli 2019

tijdens onze vakantie in de Seine-Maritime hebben we van de autoroute alleen voor ons bezoek aan Le Havre gebruik gemaakt. De wandeling was prima uitgelegd!

[email protected] 14 maart 2019

Prima gids. Bespaart veel opzoekingswerk. Is erg gedetailleerd uitgewerkt en up-to-date. Vooral dat is interessant. Tof dat dergelijke uitgave bestaat.

Freddy B 25 oktober 2017

deze wandeling was mij een grote hulp en is zeer up to date

Lissens 6 september 2017

Over een maand hebben we deze route gevolgd. We hebben met plezier deze route gevolgd. Het was zeer duidelijk en compleet waarvoor dank.

bogaerts 18 augustus 2017

De reisgids autoroute Dieppe-Le Havre is zeer volledig met handige tips. Dankzij de gids hebben we veel meer uit onze vakantie gehaald en prachtige plekjes bezocht. De stadswandelingen zijn gedetailleerd en gemakkelijk te volgen.

Didier Duquesne 29 april 2017

zeer goeie gids hebben de volledige stadswandeling in Le Havre gevolgd en alles gezien wat de stad te bieden had waarvoor dank .

Peter 6 april 2017

We hebben de gids alleen nog maar kunnen gebruiken voor de voorbereiding van onze reis (in mei a.s.) en ik kan dus nog geen inhoudelijk oordeel vellen. Maar bij de voorbereiding was het al een zeer bruikbare hulp!

Govaerts Gustaaf 6 april 2017

Steeds weer een goede tip om met de camper op vakantie te gaan, we kijken er elke keer naar uit.

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info