Rondreis Normandië, in 8 dagen intens genieten van uitgebreid aanbod

8-daagse rondreis om de grote diversiteit van Normandië te ontdekken

In een bestek van 8 dagen zoveel mogelijk laten zien van Normandië. Dat is het opzet van deze boeiende en tegelijk deugddoende rondreis. Je doorkruist een paar regio's zoals het departement de Orne om er kennis te maken met het groen, het kastelenerfgoed, charmante stadjes met middeleeuws verleden. Van Normandië moet je uiteraard ook de kust zien. En misschien vervul je die 'zucht' om eindelijk eens die landingsstranden te gaan zien.  Lees meer

 • 10-daagse rondreis 'Normandië Compleet'

  10-daagse rondreis 'Normandië Compleet'

  Tijdens deze rondreis verblijf je eerst in Rouen en daarna trek je naar het zuiden van Normandië, eerst in de regio van de Mont Saint-Michel, daarna in de Orne. Verblijf in 2* tot 4* hotels met uitgebreid ontbijtbuffet. 
  va.€ 525 - Boek nu
 • Genieten van de natuur in de Orne
 • Ga op verkenning in kastelenlandschap
 • Maak die uitstap naar de Mont Saint-Michel
 • Wandelen in charmante stadjes
 • Toch eens naar de landingsstranden?
 • Ontdek dat stukje onbekend Normandië
Gratis preview reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10

Complete reisgids gratis bij reservatie van een vakantie

Orne

Het departement van de Orne is een echt groene regio. Om die beter te leren kennen kan je niet beter zitten dan op een centrale plaats,  hartje de Orne dus, om van daaruit uitstapjes te maken. Je komt zo misschien voor het eerst in plaatsjes als Combourg of Lassay-les-Châteaux, Saint-Céneri-le-Gérei. Ze zien er even idyllisch uit als ze klinken. Je ziet er het mooiste erfgoed, de meest bezienswaardige hoekjes. 

Bekende steden 

Je wil wel eens flaneren in Rouen, stad van Jeanne d’Arc maar vooral ook hoofdstad van Normandië.Je zal verrast opkijken wat er op een korte wandeling allemaal aan schoonheid te zien is in Rouen. Honfleur is nog zo'n bekende naam van Normandië. Het stadje met haar romantische haventje trekt jaar na jaar steeds meer bezoekers. Dus waarom ook eens niet daarheen? Mont-Saint-Michel dan, het wordt áltiijd in één adem genoemd als het gaat over een vakantie Normandië. Drie miljoen bezoekers jaarlijks, dus zal er wel één en ander te zien zijn. 

Landingsstranden

De Landing in juni 1944 en de landingsstranden, het blijft jong en oud boeien. Op ontdekking in de plaatsen waar zoveel mensenleed te noteren viel. Om zoveel mogelijk goed te kunnen vatten is een oorlogsmuseum een aan te bevelen binnenactiviteit. Het Mémorial in Caen moet je er dan zeker bijnemen.

Nog veel meer

Niet alleen kan je in Normandië nog naar veel meer bezienswaardige stadjes en dorpjes (Granville, Villedieu-les-Poêles, Dinan en Dinard, ...) gaan verkennen maar er zijn tal van leuke, smakelijke, interessante onderwerpen waarmee je kan kennismaken: kantwerk (Alençon), stoeterijen (omgeving Argentan),  wandtapijt slag bij Hastings (Bayeux), mondaine badstad (Deauville), oesters (Cancale), enz.

Rondreis Normandië compleet op de kaart

Reviews en beoordelingen Rondreis Normandië compleet

Heb je zelf tips of opmerkingen over Rondreis Normandië compleet? Plaats je beoordeling

Dirk23 juni 2023

Perfecte reisgids . Top locaties en alles goed beschreven. We hadden een leuke vierdaagse reis .

Ingrid de Man15 juni 2022

Leuke gids met veel tips. Alleen geef ik de voorkeur aan een fysieke gids, en Deze is uitgeprint nogal een boekwerk. Ik ben zelf fan van de Lonely Planet reisgidsen, maar als je engels niet top is, is deze gids een prima alternatief.

Marlène21 februari 2021

Een zeer volledige gids, heel interessant. Ik zou er enkel langer over doen om alles op een meer rustige manier te bezoeken en op de mooie plekjes een beetje langer verblijven. Voor de rest TOP zoals alle reisgidsen die ik tot nu toe heb opgevraagd.

Roger Boulangier7 september 2019

Zeer nuttig om de reis voor te bereiden en om ter plaatse te raadplegen.

Gerard Winters23 juli 2019

Dit is gewoon af !

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info