Reviews & beoordelingen: Autoroute Perche (16)

Reiservaringen en beoordelingen Autoroute Perche van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Vierdaagse autoroute in de Perche? Plaats je beoordeling

Roger 12 juli 2020

Prima leidraad voor een uitstap.

Griet Maes 9 juli 2019

De info is zeer duidelijk, interessant, haalbaar. Een goede richtsnoer om onze trip (met de fiets ginder) te plannen. Dank.

Rita 28 maart 2019

Absoluut tevreden over de gids van de Perche. Het is een streek die we zelf niet goed kennen en dus is jullie uitgave hierbij een grote hulp!

Ann 25 maart 2019

een goed samengestelde, duidelijke reisgids met routes, stadswandelingen en de juiste hoeveelheid overzichtelijke informatie . Ideaal voor de voorbereiding van onze volgende reis en gemakkelijk om mee te nemen ....PDF op tablet, scheelt toch in gewicht en hanteerbaarheid.

Korine Henriet 18 maart 2019

Nog niet direct om morgen uit te voeren, maar wel al zalig dromen van een lang weekend deze zomer. De gids doet de vlindertjes in de buik in ieder geval al wat harder fladderen ... WIJ KIJKEN ER HELEMAAL NAAR UIT

Agnes Vandendoorent 17 maart 2019

Een praktische gids om het afwisselende, prachtige landschap te ontdekken ver van de overrompeling van toeristische trekpleisters en drukke verkeersaders.

Johnny Govaere 17 maart 2019

Plannen om de ontdekking met onze wandelgroep te doen Bedankt voor deze mooie verrassing.

Marcel Mamola 17 maart 2019

Prachtige toeren, in een mooie omgeving.

Marleen Raman 15 maart 2019

Heel duidelijk en aangenaam te gebruiken

Rita Theys 14 maart 2019

We houden heel veel van Normandië maar de Perche bezochten we nog niet. Dank zij jullie zeer interessante gids staat deze streek zeker op ons verlanglijstje

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info