Reviews & beoordelingen: Caen (9)

Reiservaringen en beoordelingen Caen van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Caen:ontstaan uit twee abdijen in opdracht van Willem de Veroveraar? Plaats je beoordeling

Loes 14 juli 2020

Blij met de gids, zal er zeker e vast gebruik van maken tijdens onze vakantie

denorme nico 2 april 2019

Een zeer interessante reisgids. Ideaal voor iemand die houd van oorlogstoerisme. Blij dat ik hem heb

Johan Doom-De Bruyne 27 juni 2018

Jammer van het weer (daar kunnen jullie niet aan veranderen), maar weeral een TOP-gids ! Zoals steeds duidelijk, beknopt en toch voldoende uitleg.

FREDDY BREYNE 11 mei 2018

schitterend , deze overtreft vele andere reiswijzers en we zijn al heel wat gewoon van uw service

Hugo Van de Voorde 27 maart 2018

Wat wordt vermeld in de gids is volledig correct. Tevens een leidraad om maximale bezoeken te brengen in korte tijd. Wij liepen de volledige gids af in vier volle dagen weliswaar in snel tempo (eigen keuze) om op dag 5 toch nog Le Mont St Michel en St Malo erbij te nemen. Een aanrader om de gids te downloaden hoor!

Els Lingier 25 juli 2017

Het is bij ons een vast ritueel geworden: voor vertrek checken of er een reisgids van Euroreizen beschikbaar is. Zeker de uitgeschreven wandelingen vallen heel erg in de smaak. Zo volgden wij nu de wandeling in Honfleur. Tip: vanuit Normandië is het niet zo ver naar Fougères. Misschien is een verwijzing naar die stad wel leuk.

Rudolf 26 april 2017

Zeer handige gids, echt overzichtelijk. We hebben hier dankbaar gebruik van gemaakt :-)

Robert Van Quaethem 24 oktober 2016

Beknopt doch zeer nuttig en vol informatie. Hebben bezocht : Bayeux, Port-en Bessin ,Rouen, Honfleur en Caen Het memorial van Caen is indrukwekkend, Rouen verassend vooral omdat daar gedurende het weekend van 15 /16 oktober het " Fête du ventre " plaats vond .

Geldof Marc 13 november 2015

Het memorial is meer dan de moeite waard. Caen zelf heeft nog weinig historische gebouwen. De oude burcht herbergt een museum en dat is heel goed.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info