Reviews & beoordelingen: vakantie Normandië: zeer veelzijdige streek (78)

Reiservaringen en beoordelingen vakantie Normandië van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

Luc 29 augustus 2020

Een goede gids, een week met de camper langs de Normandische kust. Gids is dan handig voor een wandeling in één van de vele kuststeden. Duidelijk en beknopt. Ook kaartjes zijn handig.

noel vynckier 16 juli 2020

effenaf goed. een mail van geert laat ik niet voorbij gaan. dank u

Françoise Godderie 14 juli 2020

De reisgids geeft me zin om te vertrekken, maar is alvast een handige hulp om mijn reis voor te bereiden! Het project rond de autosnelwegen en de stadswandelingen vind ik handig en de beschrijvingen zijn volledig en interessant. Ook zijn overal websites aangegeven waar zonder zoeken naar kan gesurfd worden voor meer informatie indien gewenst. Wat is mis in de uitgeprinte versie ik de nummering van de pagina's (die maakte ik zelf), en ook de kaartjes waren niet overal erg duidelijk. Dat is jammer en vraagt meer werk om het uit te zoeken. Al bij al belooft deze gids een mooie, interessante, gezellige, vrolijke vakantie, en rustig desgewenst! :-)

Veerle 29 januari 2020

Een superhandige gids ter voorbereiding van een fijn weekendje weg. De gids brengt je naar de leukste plekken in de stad en onderweg. Heb je weinig tijd om veel vooraf te lezen, dan is deze gids je ideale reismaatje. Beknopt en helder geschreven brengt hij je naar die plekken die je moet gezien hebben. De wandelingen zijn goed beschreven en met de tips omtrent de parkeermogelijkheden, bespaar je tijd en geld.

Vandendoorent Agnes 31 augustus 2019

Overzichtelijke reisgids met praktische tips, leuke to do's en veel suggesties.

Michel Van Eenaeme 24 augustus 2019

Heel nuttig: beknopt en toch de meeste interessante tips

Marleen Aernouts 22 augustus 2019

Zeer praktische gids. Door de tips uit de gids hebben wij het gevoel dat we de voornaamste bezienswaardigheden hebben bezocht. Bij elke trip of wandeling kregen we voldoende informatie. Ik raad deze gids ten zeerste aan.

Judith Van der Louw 14 maart 2019

Ook al ken ik Normandië goed, toch zijn staan er in deze reisgids leuke tips voor een volgend bezoek. Hele handige reisgids.

Marleen 24 februari 2019

Heel handige gids om vakantie naar Normandie voor te bereiden.

Toon 22 januari 2019

Prima reisgids. Wij gebruiken de diverse reisgidsen best vaak met name bij stedentrips

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info