Reviews & beoordelingen: Rondreis Normandië compleet (33)

Reiservaringen en beoordelingen Rondreis Normandië compleet van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Rondreis Normandië compleet? Plaats je beoordeling

Marlène 21 februari 2021

Een zeer volledige gids, heel interessant. Ik zou er enkel langer over doen om alles op een meer rustige manier te bezoeken en op de mooie plekjes een beetje langer verblijven. Voor de rest TOP zoals alle reisgidsen die ik tot nu toe heb opgevraagd.

Roger Boulangier 7 september 2019

Zeer nuttig om de reis voor te bereiden en om ter plaatse te raadplegen.

Gerard Winters 23 juli 2019

Dit is gewoon af !

De Bruyker Hendrik 17 maart 2019

Prima hulpmiddel en geen opzoekwerk !

vermeiren Johny 18 augustus 2018

perfecte reisgids ... onmisbaar bij uw trip naar Normandie

Johan Janssens 5 november 2017

Zeer nuttige en overzichtelijke brochure waarin alle informatie kan gevonden worden. Knap opgesteld en uitgewerkt. Direct to the point. Een echte aanrader.

walter K 2 augustus 2016

Onze trip was maar 4 dagen ipv 8. Dus Ik heb de reisgids zeer goed kunnen gebruiken. al het opzoek werk was voor mij al gedaan. Direct alle uitleg en geschiedenis voorhanden . de stadswandelingen van Rouen en Honfleur heb ik zelfs gebruikt. Prachtige trip met de auto gedaan in een verlengt weekend.

Jean Kengen 1 juni 2016

Een tocht die voert langs veel stedelijk en landschappelijk schoon. Vele charmante karakteristieke stadjes, bekend en minder bekend die zeker waard zijn een omweg te maken. Chapeau!!!

Anita Strauven 30 mei 2016

Zeer nuttig materiaal. Uitgebreid genoeg om 8 dagen gevuld te krijgen. Knap gedaan.

Frans van den Hamer 24 april 2016

Een mooie rondreis, waarvan wij een gedeelte willen gebruiken in Juni. Leuke beschrijving van de dorpen en bezienswaardigheden.

Pagina: 1234

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info