Reviews & beoordelingen: Stadswandeling Rouen (27)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling Rouen van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Rouen? Plaats je beoordeling

Bert Thomassen 19 juni 2022

Hebben vorige week de uitgeschreven route van het stads plan gelopen Prima te volgen en interessant te lezen wat op de locaties van toepassing is Een aanrader om te doen….!

Erwin 24 april 2022

Perfecte gids om de stad te bezoeken.

Hilde 16 maart 2022

Wij gaan pas met Pasen naar Rouen maar ik ben ervan overtuigd dat deze gids met stadswandeling zoals alle reisgidsen van euroreizen up to date en meer dan de moeite waard zal zijn. Het is telkens een luxe om met jullie reisgids op reis te kunnen vertrekken!

Myriam 3 oktober 2021

Prachtige stad! Met de reisgids kom je langs alle hoogtepunten met duidelijke uitleg. Echt super.

Luc 18 augustus 2021

Heerlijke stad om te verkennen. Ga op zondag, dan zijn de parkings meestal gratis. Met de reisgids verdwaal je zeker niet.

Lies 16 augustus 2021

Zoals altijd was de uitleg zeer duidelijk, een mooie wandeling en extra informatie over de bezienswaardigheden. We hebben genoten van deze wandeling door een zeer mooie stad!

Evi 26 juli 2020

Met deze reisgids heb je alles gezien wat je moet zien in Rouen!

August DE MEY 3 september 2019

Zeer tevreden over het enorme pakket aan informatie. De gids - die ik gisteren aangevraagd heb - samen met de wandeling gaat zeker binnen een paar weken mee in de valies !

DeBacker 11 juli 2019

detailplan van de stad + de nodige uitleg waren zeer nuttig en leerrijk. wij hebben van deze stadswandeling genoten, waarvoor dank.

Elvire 3 juni 2019

Zeer mooie gids ,beknopt en duidelijk omschreven .

Pagina: 123

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info