Reviews & beoordelingen: Stadswandeling Rouen (31)

Reiservaringen en beoordelingen Stadswandeling Rouen van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Rouen? Plaats je beoordeling

Marc 13 december 2022

Heel nuttige reisgids met veel achtergrondinformatie. Het museum over Jeanne D'Arcq heel duur voor wat er maar te beleven valt.Langdradige video en veel trappen voor mensen die niet goed te been zijn. (10 euro)

Ben 14 september 2022

We hebben afgelopen dagen de wandeling door Honfleur en die door Rouen met heel veel plezier gebruikt. Correcte informatie en plezierig om te doen!

Wim Harkx 23 augustus 2022

Prachtig goed en duidelijk geschreven informatie. We gaan er de komende dagen gebruik van maken.

Sanneke 1 augustus 2022

Net als de andere reisgidsen was ook de Rouen gids helder beschreven, heel informatief en compleet. Er is enorm veel te zien en te beleven in Rouen met de wandeling. Een aanrader.

Bert Thomassen 19 juni 2022

Hebben vorige week de uitgeschreven route van het stads plan gelopen Prima te volgen en interessant te lezen wat op de locaties van toepassing is Een aanrader om te doen….!

Erwin 24 april 2022

Perfecte gids om de stad te bezoeken.

Hilde 16 maart 2022

Wij gaan pas met Pasen naar Rouen maar ik ben ervan overtuigd dat deze gids met stadswandeling zoals alle reisgidsen van euroreizen up to date en meer dan de moeite waard zal zijn. Het is telkens een luxe om met jullie reisgids op reis te kunnen vertrekken!

Myriam 3 oktober 2021

Prachtige stad! Met de reisgids kom je langs alle hoogtepunten met duidelijke uitleg. Echt super.

Luc 18 augustus 2021

Heerlijke stad om te verkennen. Ga op zondag, dan zijn de parkings meestal gratis. Met de reisgids verdwaal je zeker niet.

Lies 16 augustus 2021

Zoals altijd was de uitleg zeer duidelijk, een mooie wandeling en extra informatie over de bezienswaardigheden. We hebben genoten van deze wandeling door een zeer mooie stad!

Pagina: 1234

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info