Plopsa Coo, grotten van Remouchamps en meer ...

Download de gratis reisgids en ontdek alle attracties in en rond Coo

De watervallen van Coo zijn een spektakel op zich en je kunt deze natuurlijke attractie gratis bezoeken tijdens je vakanties Ardennen. De restaurants en vele winkeltjes in de directe omgeving van de watervallen zijn vrij bereikbaar. Lees meer

Wandelen en fietsen langs de rivier, ondergrondse boottochten, omhoog met de kabelbaan, genieten van een adembenemend uitzicht en naar beneden razen in een bobsleebaan: het is allemaal mogelijk in Coo.
 • Alle promoties Ardennen 2 tot 4 dagen

  Alle promoties Ardennen 2 tot 4 dagen

  We hebben een ruim aanbod aan promoties in de Ardennen, van 2- tot 4-daagse al dan niet gastronomisch en inclusief entreetickets, of een wellness verblijf in Spa. Ontdek ze nu allemaal. 
  va. € 110 - Boek nu
 • Bezoek Plopsa Coo, koop je tickets online (voordelig en zonder wachtrijen)
 • Outdooractiviteiten van Coo Adventure
 • Wandel langs de rivier
 • Maak de langste ondergrondse boottocht van België
 • Verdwaal in een houten labyrint
Gratis preview reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 10

(onderdeel van onze betalende reisgids)

Ben je graag actief bezig? Dan kun je hier deelnemen aan de verschillende outdooractiviteiten van Coo Adventure. Je kunt er uitstekend kajakken op de rivier de Amblève, mountainbiken door de heuvelachtige en bosrijke omgeving of nog meer uitdagendere sporten beoefenen. Bij de waterval stort de Amblève ongeveer 15 meter naar beneden. Met name op regenachtige dagen heb je er een spectaculair uitzicht en een extra brede waterval. 

Plopsa Coo

PlopsaCoo is rond de beroemde waterval gebouwd. Ga er met de kabelbaan omhoog en geniet in de uitkijktoren van een onvergetelijk uitzicht. Met de kinderen koop je lekkere snoepjes bij Mega Mindy en gier je het samen uit van plezier bij de Dansende Fonteinen. Je mag jezelf hier weer even kind voelen. Meer info: www.plopsa.be

Koop je tickets voordelig online en vermijd zo wachtrijen.

Fonds de Quarreux

Iedereen die van natuurschoon houdt moet de 1,5 km lange wandeling langs de Fonds de Quarreux maken. Je komt langs enorme rotsblokken die onbewogen in de Amblève liggen. Volgens de legende zijn de blokken hier gekomen door een pact tussen de duivel en de oude molenaar van de Fonds de Quarreux, Hubert Chefneux. Het pact werd door de echtgenote van de molenaar geschonden en de duivel verwoestte de molen. De grote blokken steen rolden één voor één in het water en liggen er sindsdien onveranderd. Je hoeft voor de wandeling geen speciale wandelschoenen aan te trekken. Laat je  verbazen door de kracht van de natuur en de adembenemende omgeving.

Grotten van Remouchamps

De Belgische Ardennen hebben verschillende grotten die je kunt bezoeken. Geen grot is hetzelfde en allemaal hebben ze hun specifieke eigenschappen. In de grot van Remouchamps kun je de langste ondergrondse boottocht van België maken. Het is een tocht van 600 meter en onderweg kun je genieten van de wonderen van de natuur zonder dat je op moet letten waar je je voeten neerzet.

Info: www.grottes.be

Puzzle Planet in Trois-Ponts

Puzzle Planet in Trois-Ponts heeft het grootste houten doolhof ter wereld met een oppervlakte van 2.500 m², 2,5 km gangen en twee verdiepingen. Je geniet er samen met de kinderen van plezier en spanning tijdens je zoektocht naar de uitgang. Je bepaalt zelf de moeilijkheidsgraad en tussendoor zijn er uitgangen als je geen andere uitweg meer ziet. Naast het houten doolhof kun je bij Puzzle Planet boerengolf spelen, pret beleven op de glijbaan met banden en zijn er verschillende tochten voor wandelaars en mountainbikers. In de taverne is het prima op adem komen en even lekker zitten op het zonnige terras met een mooi uitzicht over de Belgische Ardennen.

Info www.puzzleplanet.be

Reviews en beoordelingen Coo & Remouchamps

Heb je zelf tips of opmerkingen over Coo-Remouchamps zoveel meer dan een waterval? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info