Kerstmarkt Reims 2023: 24/11 t/m 24/12/2023

Kerstshopping op de kerstmarkt van Reims

De kerstmarkt van Reims verwelkomt je met 150 chalets. Het Place d'Erlon en de zijstraten Condorcet, Theodore Dubois en Buirette. Heel eenvoudig te bereiken vanaf het station en het ligt bovendien bij de start van onze stadswandeling in Reims. De kerstmarkt is alle dagen geopend van 10u30 tot 20u, behalve op maandag van 14 tot 20u. Op vrijdag en zaterdag tot 21 uur.

Locatie: Place d'Erlon en zijn zijstraten. Dit plein is eigenlijk een zeer brede straat die een verbinding is tussen het station en de kathedraal.
 • Hostellerie du Mont Aimé***(*) inclusief 2x diner en extra's

  Champagne 4 dagen gastronomisch

  Hostellerie du Mont Aimé ***(*) ligt tussen de champagnevelden van de Côte des Blancs. Talrijke champagnekelders in de onmiddellijke omgeving. Inclusief 1x 4-gangendiner, 1x gastronomisch 5-gangendiner, bezoek champagnekelder, 1 fl. champagne.

  va.€ 285 - Boek nu

Wandelroute Reims: kerstmarkt, bezienswaardigheden en shopping

Met deze wandelroute brengen we je langs alle kerstmarkten, de belangrijkste bezienswaardigheden en shoppingstraten van Reims.

Gratis reisgids?

Gratis reisgids downloaden
 • Alle promoties Champagne 2 tot 4 dagen

  Alle promoties Champagne 2 tot 5 dagen

  Ontdek onze meer dan 10 promoties, van rondreizen tot gastronomische verblijven. Ook unieke logeeradressen zoals in het centrum van een stad of in de wijngaarden. Ontdek ze nu allemaal.
  va. € 245 - Boek nu

Reviews en beoordelingen Kerstmarkt Reims

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Reims? Plaats je beoordeling

Ivan Tahon20 december 2018

Indrukwekkende markt rond de kathedraal. Strenge veiligheidscontroles wgs gele hesjes. Afwisselende kraampjes en veel proeverijtjes.

Linn Beya22 december 2016

Wij hebben niet alles gedaan omdat de tijd te kort was. Maar de gids heeft ons wel geholpen om ons champagne-weekend ten volle te kunnen benutten. Dank jullie wel!

Tessamen2 december 2016

Na 2 heerlijke dagen in Reims die we o.a. verbrachten met een bezoek aan de kerstmarkt.... De kerstmarkt is verplaatst van de pleinen bij het Station naar de pleinen rond de Kathedraal. Hier is ook beveiliging d.m.v. beveiligers die tassen controleren. De rondrit door de Champagne-streek is aan te raden. Maar er zijn een paar situaties op de route veranderd of in elk geval minder duidelijk geworden. Toch is het een hele mooie route ook in de winter.

Karina kaesen9 december 2015

Mooie kerstwandeling in de stad, en goed aangeduid. Misschien ook nog iets overdekt voorzien. Vooral standjes met proeverijen en foodstandjes...

Eddie n van walleghem8 november 2015

Kerstmarkt is zeker het bezoeken waard in reims zelf al drie keer geweest e. Is er gezellig en leuk om wandelen en een grote variatie aan kraampjes

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info