Kerstmarkt Wenen 2022: 11/11 t/m 23/12/22

Kerstshopping op de kerstmarkten van Wenen

Aan het stadhuis van Wenen wordt een grote kerstboom geplaatst. Meteen het startsein van de Wiener Christkindlmarkt, alle dagen geopend (behalve kerstavond) en dit tot 23 december 2022.

Dit is niet zomaar een kerstmarkt met 140 standjes. Vooreerst wordt er heel veel aandacht geschonken aan de kinderen. Er is typische kerstanimatie voorzien rond de kerstboom met een schrijver van kinderboeken en een bekende acteur in kinderseries. Natuurlijk ontbreekt ook het traditionele ponyritje niet tussen de kerstbomen, het ringspel, het treintje en de talrijke mimekunstenaars.Als het buiten toch wat te koud of te nat is kunnen de jeudige bezoekers ook in de Volkshalle van het stadhuis terecht. Ze kunnen daar geschenken maken of iets lekkers in de oven bakken.

Andere kerstmarkten en -evenementen in Wenen:

Doordat Oostenrijk in lockdown is tot en met 12 december informeer je best of die andere kerstmarkten wel gaan openen voor een 10-tal dagen. Klik op de link en je ziet het meteen.

Gratis reisgids?

Gratis reisgids downloaden

Reviews en beoordelingen Kerstmarkt Wenen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Wenen? Plaats je beoordeling

Annet7 december 2022

Duidelijke routes met uitleg. Door jullie veel gezien in Wenen.

anne van der naald15 oktober 2019

duidelijk en overzichtelijk

Willy4 november 2017

Zeer handig voor een kort verblijf

Serdons Luc7 oktober 2017

Overzichtelijke reisgids die je leidt via de meeste interessante gebouwen en locaties. Best twee dagen voor uittrekken.

F.G. Siegel2 november 2016

Ik heb reeds eerder uw informatie mogen gebruiken (Praag en deze zomer Valencia) en wij waren daar erg content mee. En zoals u leest zijn wij goede gebruikers van uw reis informatie die ons op een goede en makkelijke manier naar de bezienswaardigheden brengt. Wenen gaan wij in Dec. bezoeken en al lezende zal hij ons ook deze keer weer brengen op mooie, bijzondere en gezellige plaatsen.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info