Kerstmarkt Luxemburg-stad 2017: 25/11 t/m 24/12/17

Kerstshopping op de kerstmarkt van Luxemburg-stad

Dé kerstmarkt staat op de Place d'Armes en de Place de la Constitution in het hartje van de stad. Er is ook nog een kleinere Sint-Niklaasmarkt op de Place de Paris (800 meter buiten de wandelkaart: volg hiervoor de Boulevard Roosevelt en sla dan rechts de Rue du Fort Bourbon in). Luxemburg is de winkelstad bij uitstek en een kerstmarkt midden de winkelzone zorgt uiteraard voor een welgekomen afwisseling. Alle klassieke ingrediënten zijn aanwezig op de kerstmarkt van Luxemburg.

Locatie kerstmarkt: Place d'Armes en Place de la Constitution
  •  
Kerstmarkt Luxemburg-stad
Kerstmarkt Luxemburg-stad 2017: 25/11 t/m 24/12/17
  • Kerstmarkt middenin de winkelzone
  • Luxemburg is de ideale winkelstad
  • Mis niet met onze wandelroute
  • Gratis reisgids kerstmarkt Luxemburg
Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor €10
Foto's: Fotolia.com

Shopping in Luxemburg

De wandelroute brengt je langs en door de belangrijkste winkelstraten en -buurten.

Wandelroute Luxemburg-stad: kerstmarkt, bezienswaardigheden en shopping

Met deze wandelroute brengen we je langs de kerstmarkt van Place d'Armes, de belangrijkste bezienswaardigheden en shoppingstraten.

Download de GPS-tracks van onze wandelroute in Luxemburg-stad.Openbaar vervoer: met de trein naar Luxemburg voor een dagtrip is mogelijk maar je dient vroeg te vertrekken. De trein komt niet aan in het centrum maar er zijn goede busverbindingen. Met de trein kom je terecht op de Place de la Gare, 1.5 km van de startplaats van de wandeling. Met de rug naar het station kan je naar rechts stappen in de Avenue de la Liberté, net over de brug Pont Adolphe ga je naar rechts tot het uitzichtspunt aan de parkeerplaats.

Met de auto: er zijn talrijke ondergrondse parkings langs de ring. Met de auto rij je naar het centrum van de stad (kathedraal). Op de Blvd. Roosevelt kan je parkeren op de parking met uitzichtspunt of in de parkeergarage aan de Rue du Saint-Esprit.

Reviews en beoordelingen Kerstmarkt Luxemburg-stad

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Luxemburg-stad? Plaats je beoordeling

Lisette Peeters29 december 2017

De reisgids is ons goed van pas gekomen. Vooral de tips over parkeren aan de rand van Luxemburg stad en gebruik van openbaar vervoer waren heel handig. We gaan er zeker nog gebruik van maken. Dank u wel!

Michel18 december 2017

Wij hebben - in de kerstperiode - de twee wandelingen van Geert van Euroreizen gemaakt : de kleine wandeling Luxemburg-stad, wandeling langs historische hoogtepunten, en de grote wandeling in de vallei van de Pétrusse tot op de Kirchberg. De beschrijving is heel correct en tot in de puntjes verzorgd, alsof ze gisteren is geschreven. Een aanrader voor wie 2 dagen heeft om Luxemburg-stad te verkennen. Bedankt Euroreizen om dit gratis ter beschikking te stellen.

tony vinck16 december 2017

super gezellig ,wandeling luxemburg+kerstmarkt en vallei vd petrusch subliem en fantastich

Danny Craessaerts15 december 2017

Leuke kerstmarkten, mooie stad, erg druk, wel vrij duur

C. van de Poele13 december 2017

Hele leuke stad met verspreidde kerstmarkten. De stad mooi verlicht, en mooie wandelroutes op mooie plekjes

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info