Kerstmarkt Hasselt 2023: 18/11 tot 07/01/24

Kerststemming in Winterland Hasselt

De activiteiten van kerst in Hasselt gaan door op het Kolonel Dusartplein. Winterland Hasselt strijkt dan weer neer op het plein. Er is een grote overdekte ijspiste (1000 m²), het Huis van de Kerstman, uiteraard een kerstmarkt en de vele attracties. Wat niet ontbreekt is de grote kerstboom op het Kolonel Dusartplein. De animatie, de decoratie en zoveel meer zorgen voor een magische kerstsfeer in Hasselt.  

Locatie kerstmarkt: Kolonel Dusartplein
 •  
Kerstmarkt Hasselt
Kerstmarkt Hasselt 2023: 18/11 tot 07/01/24
 • Overdekte schaatsbaan van 1000 m²
 • Alles gecentraliseerd op Kolonel Dusartplein
 • Animatie en decoratie bieden fantastische kerstsfeer
 • Hasselt is dé winkelstad van Limburg
 • Volg onze wandelroute met passage in Winterland
 • Reisgids kerstmarkt Hasselt: 100% gratis
Gratis reisgids downloaden
Foto's: Jempi Welkenhuyzen

Kerst in Winterland Hasselt

Bezoek Winterland Hasselt met onze stadswandeling in Hasselt. Met passages over de Groene Boulevard, de belangrijkste winkelstraten. Hasselt is niet alleen de hoofdstad van Limburg maar ook dé winkelstad bij uitstek in de provincie. Vanop de Grote Markt kan je terecht in al de mooiste shoppingstraten: Koning Albertstraat, Hoogstraat, Kapelstraat, Botermarkt. Aangekomen op het Kolonel Dusartplein zal Winterland Hasselt je triggeren om je in het kerstgebeuren te mengen. Meer details op www.winterland.be

Wandelroute Hasselt: kerstmarkt, bezienswaardigheden en shopping

Met deze wandelroute brengen we je langs alle kerstmarkten, de belangrijkste bezienswaardigheden en shoppingstraten.Openbaar vervoer: met de trein naar Hasselt is de goedkoopste manier. Hasselt is goed bereikbaar met de trein en van daaruit kan je met de pendelbussen naar zowel de start als het eindpunt van deze wandelroute. Je neemt de Boulevardpendel (BP) voor het Kolonel Dusartplein, eenvoudig te herkennen aan de achtbaan. 

Met de auto: tijdens het weekend zijn er veel parkeerplaatsen op de parking achter het station (Vredestraat), aan het stationsplein (even door de tunnel wandelen) neem je dan de bus (zie hierboven). Ook aan de Kolenkaai zijn er gratis parkeerplaatsen maar dat is voor de vroege vogels. 

 • Lastminutes en promoties in Hasselt

  Lastminutes en promoties in Hasselt

  Keuze uit meer dan 25 hotels, vakantiewoningen en B&B's in Hasselt, soms tot 50% korting (afhankelijk van de reisperiode). Lees de duizenden reviews en selecteer op prijs, comfort, ...
  va. € 45 - Boek nu

Reviews en beoordelingen Kerstmarkt Hasselt

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Hasselt? Plaats je beoordeling

Rudi Vande Walle1 januari 2020

zeer goed, alles mooi kunnen opvolgen.

vande casteele arianne2 december 2019

Het was een héél gezellige dag,we hebben s'middags gaan eten in het smaaksalon, prachtige locatie en lekker !Het winterplein was heel gezellig !

Gerd10 januari 2019

Een goede gids voor een aangename en leerrijke wandeling in een fantastische stad... super!

Luc Van Acker14 december 2018

Leuke wandeling rond en in het stadscentrum van Hasselt. Mooi parcours. Je ziet de voornaamste gebouwen, je passeert de voornaamste musea. En uiteraard heb je tijdens de decembermaand ook de mooie kerstmarkt.

marc vandeplassche1 januari 2018

waren nog nooit in Hasselt geweest en hebben deze gids heel goed kunnen gebruiken.Super handig

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info