Reviews & beoordelingen: Kerstmarkt Arras (7)

Reiservaringen en beoordelingen Kerstmarkt Arras van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Arras? Plaats je beoordeling

Claes Wim 16 december 2021

Le maire est un grand connard !! Mijn vrouw , ik en onze lieve bearded collie gingen met veel enthousiasme naar de kerstmarkt van Arras . We hadden immers veel goede dingen gelezen over deze kerstmarkt. Groot was dan ook onze verbazing toen de security ons zei dat honden boven 10 kg. niet binnen mochten !! Dit stond nergens vermeld op de site vd. kerstmarkt. De man van de security zei dat dit een beslissing was vd. burgemeester. Waar eindigt dit ,het lijstje met regels en beperkingen wordt steeds langer, elke burgemeester doet blijkbaar waar hij zin in heeft. Waanzinnig vinden wij dit !! Vandaar onze titel : De burgemeester is een grote klootzak !!

callens carlos 26 december 2019

zeer goed en volledig ,hebben genoten.

Frank Lootens - Demaegdt 9 januari 2019

de kerstmarkt en de stadswandeling is een aanrader. later zullen we zeker nog eens de omgeving van Arras gaan verkennen !

Emiel Peeters 28 december 2018

Een zeer mooie stad Atrecht ( Arras) in Frankrijk een prachtige en grote kerstmarkt , maar spijtig van het weer ijzig en koud gelukkig konden wij een plaatsje hebben in een Brasserie rond de markt .

Ghekiere Bart 24 december 2017

Ik vind het een zeer overzichtelijke brochure. Mijn grootste interesse ging uit naar de oorlogsmonumenten en die heb ik nu in een mooi overzicht samen. Ik moet ze wel nog bezoeken maar plan dit binnenkort te doen.

Michel Lecossois 28 december 2016

Gezellige Kerstmarkt.

linda diels 15 december 2015

goede gids,handig plan,een aanrader

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info