Reviews & beoordelingen: Kerstmarkt Brugge (115)

Reiservaringen en beoordelingen Kerstmarkt Brugge van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Brugge? Plaats je beoordeling

Paul 4 september 2020

DUO-tickets of een brede waaier van één toegangsticket mis ik

K.W. 9 december 2019

Bedankt voor de gratis gids. Tijdens ons voorbije weekend Brugge kwam deze zeker van pas. Een prachtige kerstmarkt, we hebben ervan genoten. Dankzij de gids kwamen we op plekjes die we anders zeker niet ontdekt zouden hebben.

Danny Borry 4 december 2019

Met het plannetje de Kerstmarkt in Brugge bezocht. Mooie wandeling. Met het gidsje krijg je een mooie beschrijving van de meest bekende bezienswaardigheden in Brugge.

De bruyne rita 4 december 2019

Een goede handleiding om Brugge te bezoeken .

j & B 3 december 2019

prachtig ,ik kende Brugge al een beetje maar via deze toch weer ietekes meer ontdekt dank u voor deze en de kerstmarkt is nu veel beter dan vorig jaar de groeten

hilde van essche 3 december 2019

geweldig!!!!!

[email protected] 20 oktober 2019

Eerst en vooral voor de gratis gids. veel bezienswaardigheden met ook nuttige informatie. We gaan eind november en de reisgids ligt klaar om te genieten van de Kerstmarkt en andere bezienswaardigheden!! nogmaals bedankt

Rita Jonckers 15 oktober 2019

Een volledige weergave van zowel de bezienswaardigheden en stratenplan. Zeker aan te bevelen, ook voor een verkenningsweekend van een stad. Bedankt !

Paul Gilis 27 december 2018

Goed plannetje en goede uitleg over de kerstmarkt van Brugge. Hebben alles goed gevonden en het was zeer mooi. Voor herhaling vatbaar. Met de trein gemakkelijk bereikbaar.

Luc Thijs 2 december 2018

Deze wandelgids gebruikt om de kerstmarkt te bezoeken. Het leuke aan deze wandeling is dat je vanaf het station, buiten het oversteken van de ringweg, verkeersvrij wandelt. De gids brengt je echt langs de meest pittoreske plekjes en geeft voldoende achtergrondinformatie. Deze wandeling is echt een aanrader in de kerstperiode want Brugge is echt prachtig aangekleed voor de kerstperiode. Zeker doen!

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info