Reviews & beoordelingen: Kerstmarkten Valkenburg (9)

Reiservaringen en beoordelingen Kerstmarkten Valkenburg van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkten Valkenburg? Plaats je beoordeling

Ron 7 december 2019

Deze kerstmarkt is te druk. Bussenvol toeristen en mega lange rijen voor de ingang van de grotten. Je kan beter geen tickets vooraf kopen. De rij voor de kassa is namelijk niet druk. Na een een koffie met slagroom dat cappuccino moet zijn en niet kunnen pinnen (hoe jaren 80 is dat) hebben wij 3 kwartier in de rij gestaan voor de grot. Eenmaal binnen word je geconfronteerd met goedkope kersthandel dat via Ali Express is ingekocht. Geen exclusieve stands met leuke speciale kerstspullen waardoor je zin zou krijgen in kerst. Weer buiten zijn we het dorp ingelopen tussen alle drukte. Deze markt is TE druk en geen aanrader. Geen sfeer en goedkope handel. Jammer want de entree is wel 7.50 p.p. per grot en een enkele reis voor ons is 2.5 uur. De kerstmarkt in Duitsland is gratis en exclusiever. Geen bezoek meer van ons aan deze gedateerde en TE toeristische plek. Nooit meer, Valkenburg moet zich schamen!

Annie 9 januari 2018

We hebben zeer veel gehad aan de reisgids. Alles was goed te volgen.Zeker een aanrader voor de stad Maastricht te bezoeken.

Christa 2 januari 2018

Fantastisch om Maastricht op deze manier te verkennen !

FREDDY SEYNAEVE 28 december 2017

We waren in Valkenburg op kerstmarktenbezoek ! Buitengewoon veel volk, volle bussen... Maar met de gids in handen, hadden we een stuk voorsprong : geen nutteloos zoeken meer en voluit genoten van het mooie stadje met ruime info in de gids ! Dank !

hilde devleeschouwer 15 december 2017

Bezoek aan de kerstmarkt Valkenburg : gezellige markt in de grotten. een echte kerstsfeer niet zoals in België met alleen maar eten en drinken. de grotten zijn de moeite waard. Parkeer de wagen buiten het centrum, de weg naar beneden is ook de moeite waard. in het centrum zijn ook gezellige restaurantjes waar je iets kan eten. Op de terug weg kan je ook Maastricht een bezoekje brengen. deze periode zijn er reeds solden.

Joost 15 december 2017

Mijn vrouw en ik hebben de stadswandeling in Maastricht gelopen. De kerstmarkt viel erg tegen, veel eetkramen, nauwelijks verschillend van andere kerstmarkten. De wandeling was erg goed, afwisselende elemeneten zoals historie, winkelstraten, twee prachtige schatkamers in twee mooie kerken. Zeker een aanrader.

FREDDY SEYNAEVE 14 december 2017

Zo trek je zorgeloos naar Maastricht/Valkenburg. Andere reisgidsen hoeven helemaal niet meer. Je geniet voluit ! ! !

eddy de smedt 28 november 2017

Toffe ,goede gids die me doet watertanden om op een woensdag of zaterdag af te reizen naar Valkenburg. Ons gezin wil de kerstmarkt in de twee grotten zien en ook de verlichte kerstparade s'avonds .

Rika 2 december 2016

Valkenburg in kerstsfeer super gezellig. Wij bezochten de gemeentegrot en de fluwelengrot. Een fantastisch interieur om rond te wandelen. Vooraf tickets kopen is wel een aanrader. In de fluwelengrot kregen we voorrang, maar zo vroeg mogelijk gaan blijft de boodschap. Nuttige tips in de gids

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info