Reviews & beoordelingen: Kerstmarkt Keulen (59)

Reiservaringen en beoordelingen Kerstmarkt Keulen van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Keulen? Plaats je beoordeling

Kees 3 januari 2020

Duidelijke omschrijvingen/kaarten met leuke, goed ideeën om niets te missen

Ludo Schoukens 27 december 2019

Prima verbinding vanuit Leuven. luxecar met goede chauffeur. Prachtige kerstmarkt met veel diversiteit. Een aanrader

Van Belle Rik 26 december 2019

Zeer mooie stadwandeling, alle kerstmarkten gedaan. De start van de wandeling zou ik persoonlijk aan het station beginnen en eindigen.

Helene 23 december 2019

We hebben genoten van de wandeling door Keulen langs de kerstmarkten. Afwisselende wandeling langs de hoogtepunten. Voldoende achtergrondinformatie. Duidelijke beschrijving. Is een dagvullend programma.

Sepp aerts 22 december 2019

Zeker doen volledige informatie

Marleen Raman 19 december 2019

Keulen is een fantastische stad, bedankt voor de gids hij brengt je op de mooiste plekjes en in de Kersttijd is het dubbel genieten

Sonia 8 december 2019

Prachtige kerstmarkten ! Tot in de puntjes verzorgd allemaal. Een aanrader !!

Van Beethoven 4 december 2019

Neem de tijd om de stalletjes te bewonderen want ze zijn stuk voor stuk prachtig. Hebben ze alle zes gedaan en allen zijn de moeite waard. Denk aan warme sokken,het kan behoorlijk koud zijn.

Artois 28 november 2019

Neem je tijd. Heb 5 kerstmarken in Keulen gedaan en ze zijn alle de moeite waard. Tevens kan je een bezoekje brengen aan de Dom.

Annick De Vuyst 21 november 2019

Goede uiteenzetting vd verschillende plaatsen waar de Kerstmarkten te vinden zijn. We gaan de stadswandeling zeker doen, zodanig dat we niets v Keulen missen !

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info