Reviews & beoordelingen: Kerstmarkt Leuven (20)

Reiservaringen en beoordelingen Kerstmarkt Leuven van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Leuven? Plaats je beoordeling

Lut 9 januari 2020

Zoals steeds een praktische stedengids. In één wandeling ga je langs de belangrijkste plaatsen van de stad. Mét interessante tips ivm parkeren.

Van Cauwenberge Mirella 29 december 2019

We hebben er veel aan gehad anders mis je toch veel van al dat moois.

Berna 27 december 2019

Ik woon reeds enkele jaren in Leuven woon en ik wil deze gids aan iedereen aanbevelen die Leuven wenst te bezoeken. Zeer volledige informatie. Dank.

luc baguet 27 december 2019

weeral een reisgids waarmee je de stad volledig ontdekt op een sublieme manier. Dank

giel van fessem 25 december 2019

Prima tips gekregen: we hebben op 20 december een mooie stadswandeling gemaakt. Ik was al vaker in Leuven geweest, maar er bleken dus toch weer nieuwe plekjes te ontdekken. De kerstmarkt was overigens prachtig.

Jo van Ham 25 december 2019

mooie kerstmarkt de leukste van heel Belgie vind ik

linda galle 29 december 2018

Zeer mooie wandeling ! Maar met reisroutes zie je altijd De mooiste dingen, reeds vele malen gedaan. beste van de stad ! Bedankt.

Patricia Hoogers 15 november 2018

De reisgids voor Leuven was zeer interessant. De rondwandeling heeft ons laten zien dat Leuven zo veel meer is dan een studentenstad. Top.

Penders Leon 5 januari 2018

Goede leidraad. Mooie wandeling op de kerstmarkt. Prachtige verlichting. Heb Leuven aangeraden aan vrienden.

[email protected] 10 december 2017

goed route beschrijving ,kerstmarkt in stadspark was meegenomen.

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info