Reviews & beoordelingen: Kerstmarkt Lille Rijsel (47)

Reiservaringen en beoordelingen Kerstmarkt Lille Rijsel van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Lille? Plaats je beoordeling

luc wijnendaele 3 januari 2020

Rijsel wijze stad voor winkelen. De kerstmarkt was niet te groot maar wel goed beschermt. Aangename sfeer, stad om terug te keren.

Blancquaert Peter 16 december 2019

een complete en handige reisgids voor een WE in Rijsel. Rijsel is een mooie stad met uitzonderlijke gebouwen en via de uitgestippelde stadswandeling heb je de voornaamste gezien.

Els Leijten 25 december 2018

We hebben genoten van de markt maar nog meer van de stad. We hebben een moois wandeling gemaakt en veel gezien van de oude stad. Het weer was koud dus een goed excuus om nog eens terug te komen.

Mady 20 december 2018

Handig !

Dehaene 16 december 2018

Ga reeds lang naar Rijsel, maar dit plan was uiterst nuttig want ik plekjes ontdekt die ik nog niet kende Zeker zeer nuttig Vg Martine

SIEGLINDE 11 december 2018

prachtige stad, dankzij de gids van jullie hebben we de ganse stad kunnen bezichtigen en veel geleerd

Guy Van Eetvelde 10 december 2018

Wandeling gedaan in Lille. Informatie was zeer nuttig, belangrijkste plaatsen van de stad bezocht.

mettepenningen paul 20 november 2018

zeer goede informatie aangaande de locatie

Eric Deslypere 16 november 2018

Heel handig. Het leert je Lille op een andere manier kennen.

Verbiest 13 november 2018

Heel handig

Pagina: 12345

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info