Reviews & beoordelingen: Kerstmarkt Luxemburg-stad (23)

Reiservaringen en beoordelingen Kerstmarkt Luxemburg-stad van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Luxemburg-stad? Plaats je beoordeling

Bart Bruggeman 31 december 2019

Aan de hand van de beschrijving hebben we de stadswandeling gemaakt en hebben genoten van de mooie geschiedenis van de stad Luxemburg. Als extraatje in deze periode zijn de kerstmarkten die je op de route tegenkomt en waar eten, drinken en gezelligheid je stadswandeling een extra dimensie geven. Kortom: prachtige mogelijkheid om Luxemburg stad beter te leren kennen!

marc Smets 8 december 2019

weinig concreet over de kerstmarkt. ik kan uit de info niet uithalen of er wel degelijk veel kerstmarkt is in Luxemburg. daardoor voorlopig geschrapt als bestemming

Frans 23 december 2018

Goede en handige reisgids. Opm. misschien ook een beschrijving geven van de P+R parkings buiten Luxemburg-stad

Claire 10 december 2018

Zeer handige en informatieve gids. We gebruiken hem in de toekomst nog want de stad is meer dan het ontdekken waard. Bedankt

Pauwels 18 oktober 2018

Leuke reisgids. Veel tips voor o.a.het parkeren. We gaan hem zeker nog gebruiken. Bedankt alvast.

Lisette Peeters 29 december 2017

De reisgids is ons goed van pas gekomen. Vooral de tips over parkeren aan de rand van Luxemburg stad en gebruik van openbaar vervoer waren heel handig. We gaan er zeker nog gebruik van maken. Dank u wel!

Michel 18 december 2017

Wij hebben - in de kerstperiode - de twee wandelingen van Geert van Euroreizen gemaakt : de kleine wandeling Luxemburg-stad, wandeling langs historische hoogtepunten, en de grote wandeling in de vallei van de Pétrusse tot op de Kirchberg. De beschrijving is heel correct en tot in de puntjes verzorgd, alsof ze gisteren is geschreven. Een aanrader voor wie 2 dagen heeft om Luxemburg-stad te verkennen. Bedankt Euroreizen om dit gratis ter beschikking te stellen.

tony vinck 16 december 2017

super gezellig ,wandeling luxemburg+kerstmarkt en vallei vd petrusch subliem en fantastich

Danny Craessaerts 15 december 2017

Leuke kerstmarkten, mooie stad, erg druk, wel vrij duur

C. van de Poele 13 december 2017

Hele leuke stad met verspreidde kerstmarkten. De stad mooi verlicht, en mooie wandelroutes op mooie plekjes

Pagina: 123

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info