Reviews & beoordelingen: Kerstmarkt Reims (5)

Reiservaringen en beoordelingen Kerstmarkt Reims van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Reims? Plaats je beoordeling

Ivan Tahon 20 december 2018

Indrukwekkende markt rond de kathedraal. Strenge veiligheidscontroles wgs gele hesjes. Afwisselende kraampjes en veel proeverijtjes.

Linn Beya 22 december 2016

Wij hebben niet alles gedaan omdat de tijd te kort was. Maar de gids heeft ons wel geholpen om ons champagne-weekend ten volle te kunnen benutten. Dank jullie wel!

Tessamen 2 december 2016

Na 2 heerlijke dagen in Reims die we o.a. verbrachten met een bezoek aan de kerstmarkt.... De kerstmarkt is verplaatst van de pleinen bij het Station naar de pleinen rond de Kathedraal. Hier is ook beveiliging d.m.v. beveiligers die tassen controleren. De rondrit door de Champagne-streek is aan te raden. Maar er zijn een paar situaties op de route veranderd of in elk geval minder duidelijk geworden. Toch is het een hele mooie route ook in de winter.

Karina kaesen 9 december 2015

Mooie kerstwandeling in de stad, en goed aangeduid. Misschien ook nog iets overdekt voorzien. Vooral standjes met proeverijen en foodstandjes...

Eddie n van walleghem 8 november 2015

Kerstmarkt is zeker het bezoeken waard in reims zelf al drie keer geweest e. Is er gezellig en leuk om wandelen en een grote variatie aan kraampjes

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info