Reviews & beoordelingen: Kerstmarkt Trier (26)

Reiservaringen en beoordelingen Kerstmarkt Trier van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Trier? Plaats je beoordeling

De Nijs Marina 9 december 2019

Zoals steeds heel goede info. Bedankt.

K.C. den Breejen 6 december 2019

Prachtige reisgids van de stad Trier die ik heb uitgeprint om mee te nemen. Goede en korte uitleg van de diverse bezienswaardigheden. Duidelijke wandelkaart.

Viaene. 27 november 2019

Zeer aangename stad om te verkennen, samen met de Kerstmarkt. Alles vlot bereikbaar. Parking genoeg en zeker betaalbaar.

De Cock 22 december 2018

Zeer geslaagde en goed uitgelegde wandeling. Kerstmarkt zelf eerder klein.

bart ameel 18 december 2018

mooie en duidelijke wandeling. kerstmarkt is wel niet supergroot.

Hofman Lotte 10 december 2018

De reisgids is zeer duidelijk opgesteld en brengt je langs vele bijzondere plaatsen.

vandenbosch 7 december 2018

zeer mooi en genoeg parking mooie winkels

Corrie 23 december 2017

Trier is zo wie zo al een mooie stad. We vonden de Kerstmarkt GEWELDIG. Goede sfeer, prachtig aangekleed met veel natuurlijke materialen. Het enigste minpuntje was het vinden van een parkeerplaats. Alles was bezetst! Hebben best lang moeten zoeken.

Luc 21 november 2017

Prachtig,alles wat je moet weten voor een kortverblijf staat erin. Zelfs waar je een toilet kan vinden.

Henderickx Marc 14 december 2016

Een bondige goede uitgestippelde wandeling met een gedetailleerde kaart. De barberathermen hier mag je zeker bij vermelden dat ze gratis te bezichtigen zijn met een mooi overzicht over de site door de loopplank erboven . Met een duidelijk beschrijving IN HET NEDERLANDS en mooi geïllustreerde tekeningen.

Pagina: 123

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info