Reviews & beoordelingen: Kerstmarkt Gent (63)

Reiservaringen en beoordelingen Kerstmarkt Gent van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Gent? Plaats je beoordeling

Karin 27 december 2019

Duidelijke routebeschrijving langs de verschillende pleinen waar de Gentse Kerstmarkten te vinden zijn. Inclusief een korte historische beschrijving van de gebouwen of kunst die je onderweg passeert.

Marianne 26 december 2019

Mooie duidelijke route. Je komt langs mooiste plekjes.

alie voorhaar 25 december 2019

Leuk gedaan bedankt

ANN Nevejans 21 december 2019

Wij zijn met 4 personen vanuit Wondelgem met de tram naar de Kerstmarkt gegaan Dat kostte ons €24. Openbaar vervoer veel te duur. Volgende keer gaan we met de auto en betalen we met veel plezier €3 parking.

Anneke van Amstel 2 oktober 2019

Beste mensen, Het is vandaag 2 oktober,maar verheug me al op de bruikbare tips om de stad Gent met kerst en de dagen daarvoor te gaan gebruiken. Onze dank!

johan nachtegael 8 januari 2019

Wij waren zeer tevreden met de reisgids... er stonden goede tips in en heel wat uitleg over de gebouwen en dingen die we op onze wandeling tegenkwamen... de organisatie verdient een dikke pluim... een prachtige , sfeervolle kerstmarkt!!

Symons 27 december 2018

Zoals verwacht top

Gerd 24 december 2018

Jammer dat de uitgekozen dag het weer niet mee zat. Veel regen en bijgevolg veel terrasjes, cafeetjes gedaan onderweg. De kerstsfeer kwam pas op gang rond 16.30 uur maar de wandeling was zeker de moeite. Voor herhaling vatbaar!

Holvoet 18 december 2018

Leuke wandeling mooie kerstmarkt

seeuws johan 10 december 2018

Zeer aangename sfeer met veel kraampjes.De moeite om er naartoe te gaan.Vooral de ijspiste en het reuzerad.

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info