Reviews & beoordelingen: Kerstmarkt Luik (101)

Reiservaringen en beoordelingen Kerstmarkt Luik van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Luik? Plaats je beoordeling

coryn Monique 29 december 2019

Een fantastische reisgids! Warm aanbevolen. Alle hoogtepunten van de stad Luik zijn goed aangegeven en prachtig omschreven.

Hans Vanwalleghem 27 december 2019

mooi uitgestippeld wandeltraject.

Filip Drijkoningen 17 december 2019

Zeer mooi document met goede beschrijving van de route . Wel zijn sommige elementen niet meer correct : kerstmarkt begint om 11h geen gratis parking op de rue du incline .

Eggermont 16 december 2019

De kerstmarkt viel een beetje tegen, voornamelijk eet- en drinkstalletjes. Toch genoten van de prachtige versiering op de kerstmarkt, en kerstverlichting doorheen de stad. Prachtig station en enorm lieve mensen die hun uiterste best doen om Nederlands te spreken. Jullie wandelparcours is heel goed en boeiend. We gaan zeker nog terug.

Vanelderen Heidi 14 december 2019

Prachtig en we hebben gebruik gemaakt van jullie stadswandeling is allemaal zo mooi en duidelijk uitgelegd en ook van de gebouwen want je staat daar anders nog niet bij stil. We hebben al veel gebruik hiervan gemaakt Super doe zo verder. Nu gedurenden de kerstperioden hebben we Namen en Ieper al afgeprint om te doen. Fijne Feestdagen en in 2020 gaan we er zeker en vast nog gebruik van maken . MERCI

Patrick Borremans 13 december 2019

Leuke kerstmarkt

De Nijs Marina 11 december 2019

Zoals altijd was ook deze reisgids super interessant. We hebben een zeer leuke dag gehad. Bedankt. Jullie zijn goed bezig.

Marleen Hoskens 17 november 2019

Zeer duidelijke informatie voor een bezoek aan deze stad.

deboeck paula 14 november 2019

De brochure is heel duidelijk, professioneel opgevat en een grote hulp voor het ontdekken van deze stad.

Annemie Vercruysse 4 november 2019

De brochure is heel efficiënt om de reis voor te bereiden. We hebben een hotelletje geboekt en reizen af in december. We hopen op een aangename kerstuitstap. 👍🏼

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info