Reviews & beoordelingen: Kerstmarkt Luik (101)

Reiservaringen en beoordelingen Kerstmarkt Luik van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Luik? Plaats je beoordeling

AVE 19 oktober 2017

Overzichtelijk en informatief. Meer heb je niet nodig.

b.kwaspen 17 oktober 2017

Kerstmarkt gaat pas in november van start, maar Luik is een stad met veel verrassingen.

Wim van Oort 17 oktober 2017

Beste redactie, Ga pas met een groep van 50 collega's op 15 december naar de kerstmarkt, maar hebben met het doornemen van alle mogelijkheden nu al ontzettend veel plezier met het plannen van de dag. Zonder jullie informatie zouden we gewoon wat hebben rondgelopen en ergens neergevallen. Met de wandelroute die ons Luik in al zijn glorie laat zien en de beschrijving van de kerstmarkt beloofd 2017 een geweldig leuk en informatieve dag te worden. Dank voor alle info, duidelijk en compleet. Wens ook een ieder bij Europa reizen een geweldig mooie kerstperiode toe en alle goeds voor een reislustig 2018. Groet u allen, Wim van Oort, Tiel Holland

Ceyssens Dominique 11 januari 2017

Zalig , voorbereiding vanuit je zetel. Opzoeken moet je niet enkel aanduiden wat je zeker niet wil missen. Dan zeker niet te missen het *.gpx bestand even verplaatsen naar mijn montana gps en de dag kan niet meer stuk . Bedankt Dominique & Alice

Christi 10 januari 2017

Prima beschrijving, routes zijn zeer duidelijk beschreven en goed te doen. Leuke en lekkere kerstmarkt.

Anjo schaepkens 10 januari 2017

Was helemaal tevreden, alleen vervelend die dag was een bommelding. Zodoende vier uur later naar huis kunnen gaan, en dan ben je ook nog extra kosten kwijt aan parkeren en verblijf. Maar gelukkig "loos" alarm

Daniel Degroote 9 januari 2017

Prima beschrijving - goed te doen vanaf het zeer mooie station - tip de route van daaruit laten vertrekken - de mooiste kerstmarkt van het land

Anne 9 januari 2017

Het was een mooie verassende wandeling. Luik is na 10 jaar veel bruisender geworden. Een goede mix werd gemaakt tussen modern en oud. Gezellige pleinen, winkelstraten, stadsparken en een groene long aan de citadel.

Devolder Martine 5 januari 2017

zeer goede beschrijving van de route en de kerstmarkt

Danny Justens 31 december 2016

Vlotte beschrijving van Luik en zijn kerstmarkt

Pagina: ...678910...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info