Reviews & beoordelingen: Kerstmarkt Luik (101)

Reiservaringen en beoordelingen Kerstmarkt Luik van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Luik? Plaats je beoordeling

Willy 15 december 2017

Zeer grote ontgoocheling. Het kan de oudste en de grootste zijn. Maar daar stop het mee Nergens op de ganse route is ook maar een kerstliedje te horen. En de kerstsfeer is ook te zoeken. Nooit meer Luik voor mij

Marleen 12 december 2017

Dank zij deze gids hebben we Luik op een andere manier ontdekt met interessante plaatsen om te bezoeken. Leuke adresjes en tips om te eten en drinken. Zeker je fototoestel niet vergeten.

John Struijs 10 december 2017

Ondanks de melding dat de kerstmarkt vanaf de 24e november open zou zijn war er op zondag de 26e maar een klein gedeelte gereed, veel teleur gestelde bezoekers

lombaert mireille 6 december 2017

ik vond de gids heel interessant

Jonckheere brenda 4 december 2017

Een echte opsteker de route om te wandelen in luik, bedankt was overzichtelijk

Eddy Verfaillie 28 november 2017

Mooie tips en uitleg + plan.

Gert Jean van den Brink 24 november 2017

Ben erg blij met deze service van euroreizen. Het verkennen van Luik kan zo leuk worden. Er staat goede informatie en tips in en de stadswandeling gaan we graag doen. Infobladen waren leuk om op voorhand te lezen, zeker om een mooie invulling aan deze citytrip te kunnen geven. Had ook info van VVV Luik aangevraagd maar die hebben alleen Franstalige info gestuurd. Ben ik blij met deze voorbij leesbare informatie. Nogmaals bedankt.

nicky 21 november 2017

beste allemaal ziet er echt prima uit...pittige details.. Dank je wel voor jullie opzoek en puzzelwerk...alleen moeten wij nog wat wachten op 23/12 want dan gaan we naar Luik :-) Nicky

Guido Raeven 19 november 2017

Zeer goed e uitleg en route om zeker te doen al verscheidene malen in Luik geweest toch dit nog niet gedaan daarom gaan we zeker dit jaar er naar toe

Bouchaert 8 november 2017

Prachtig uitgestippeld wandeling, met vertrek van uit station. Met uit gebreide beschrijving.

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info