Reviews & beoordelingen: Kerstmarkten Moezel (31)

Reiservaringen en beoordelingen Kerstmarkten Moezel van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkten Moezel? Plaats je beoordeling

HELLEMANS MYRIAM 5 december 2017

is ons heel nuttig geweest... heel compact en overzichtelijk

colson monique 7 november 2017

heel overzichtelijk en goed samengesteld en het is gratis ,en hij ligt al klaar om mee te nemen ,we zullen er zeker gebruik van maken in december

Jeanne Raeymaekers 20 oktober 2017

Zoals alle reisgidsen die we al gedownload hebben! Duidelijk, overzichtelijk en de wandelingen die voorgesteld worden, zijn zeer doordacht samengesteld. Je hebt gezien wat je moet gezien hebben!

Cannaerts R 10 oktober 2017

De gids is heel goed,veel goede tips.

Verhoye 27 september 2017

Zal gaan met de kerstmarkten goede brochure

Sjaak Melse 20 oktober 2016

Leuke reisgids, met genoeg tips voor een paar dagen Moezel.

rudy 19 oktober 2016

Handige gids

Eddy evenepoel 18 oktober 2016

degelijke gids met interessante weetjes heel goed bruikbaar om uw dagen te vullen met uitstappen naar de verschillende dorpen

jochen maes 7 oktober 2016

Heel goede gids met leuke tips en een degelijke achtergrond schets. Ben ook in de toekomst van plan gebruik te maken van jullie gidsen.

Anja 6 oktober 2016

De reisgidsen van Euroreizen zijn altijd erg compleet. Of het nu gaat over de Elzas, de Moezel of Toscane. Wij hebben altijd erg veel plezier van deze gidsen. Een extra service die wij zeer op prijs stellen. Hartelijk dank hiervoor.

Pagina: 1234

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info