Reviews & beoordelingen: Kerstmarkten Moezel (31)

Reiservaringen en beoordelingen Kerstmarkten Moezel van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkten Moezel? Plaats je beoordeling

Berna Marginet 6 oktober 2016

De gids is zeer interessant en wij plannen een lang weekend aan de Moesel op 11 november en zullen een deel ervan uitproberen. Met dank voor de vele tips. Berna

Tony Martens 6 januari 2016

Deze en ook eerdere gidsen uit uw uitgave vind ik zeer gebruiksvriendelijk en to the point. In de Moezelstreek heb ik heel wat plaatsen bezocht met behulp van deze gids kwam ik veel te weten van deze mooie streek. dank u wel

Boeckx Emiel 30 december 2015

Ons bezoek aan de Moezel strekte zich niet verder uit dan Cochem, Trier, Beilstein en Bernkastel. Ook hiervoor was de reisgids een "goed" hulpmiddel. Zeker om de basisinformatie te hebben voor een kort verblijf aan de Moezel.

Max Pit 14 december 2015

mooi duidelijk gidsje met goede tips over de omgeving

Alex Verschueren 7 november 2015

ik ken de moezelstreek een beetje en uw gids is én compleet én heel bruikbaar als handleiding voor een stadsbezoek.Bedankt

marc schillemans 24 oktober 2015

Nuttig, beknopt maar duidelijk beschreven, met de nodige aandacht voor de diverse toeristische attracties. Nog meer en andere : ook kortere tripjes zijn welkom.

M. Horsch 21 oktober 2015

Ik was blij verheugd met de lijst en ben van plan om deze zeker te doen. Omdat het vanuit mijn woonplaats goed te doen is in een dag, (wel niet de hele route) gaan we zeker.

van hoorsele peter 28 september 2015

Overzichtige brochure kwam goed van pas bij bezoeken aan de Moezel.

decrop anita 24 september 2015

jullie hebben heel interresante reisgidsen zeker te gebruiken

Anja Ruysseveldt 18 september 2015

Een duidelijke, bondige brochure met veel nuttige tips waar we zeker gebruik van gaan maken als we kerstmarkten bezoeken komende winter. Alvast bedankt hiervoor

Pagina: 1234

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info