Reviews & beoordelingen: Rouen (25)

Reiservaringen en beoordelingen Rouen van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Rouen: stad van Jeanne d'Arc en rue de l'Horloge? Plaats je beoordeling

Jan de Klerk 21 mei 2017

Reisgids was heel nuttig, ruime informatie.... goede tips

Peter Menne 9 mei 2017

Reisgids gedownload op mijn iPhone waardoor handzaam en papierloos alle details tijdens onze wandeling langs de must-sees door Rouen, Honfleur en cider-tocht door de Calvados.

Nestor Petit 8 mei 2017

Goede en duidelijk verstaanbare informatie. Wat ook interessant zou zijn moest er voor elke stad het adres van het toeristisch informatiekantoor staan. Ook de straatnaam waar de voornaamste toeristisch bezienswaardigheden zich bevinden is voor een GPS gebruiker interessant.

patrick vandemoortele 4 april 2017

zeer goed, goed te volgen, niet overdreven van uitleg, juist van pas, zo heb ik het graag

Carina De Backer 28 maart 2017

Heel efficiënte reisgids ! We hebben er onze trip mee voorbereid en een wandeling ter plekke gedaan. Alles juist en makkelijk vindbaar. Een prima gids !

YO 16 februari 2017

De reisgids is zeer geschikt om je reis goed voor te bereiden. Tegelijkertijd wekt het de interesse voor de initiatieven van Euroreizen.

Ingrid 22 november 2016

Op zoek naar info over Normandie, kwam ik terecht op de euroreizen site. Wat een gemak om de reisgids te downloaden. Duidelijk, overzichtelijk en een super routebeschrijving voor Rouen. Wij zijn klaar voor de vakantie. Dank je!

Koen 20 oktober 2016

Overzichtelijk, goed samengevat, duidelijke info en kaartjes. Perfect zo!

Peter Huybrechts 14 september 2016

het was prima

Elly laureys 26 juli 2016

Rouen was écht een ontdekking; de stadswandeling was perfect uitgestippeld en we hebben er van genoten. Fan van Euroreizen! :-)

Pagina: 123

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info