Reviews & beoordelingen: Kerstmarkt Aken (51)

Reiservaringen en beoordelingen Kerstmarkt Aken van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Aken? Plaats je beoordeling

Morela 8 december 2019

Uitgebreid en goed omschreven. Mooie stad Aken.

Bert Boon 7 december 2019

We hadden er een zeer goede gids aan, vermits het ons eerste bezoek was aan de kerstmarkt in Aken. Wij gaan volgend jaar op zoek naar nog meer in die gezellige stad!

Suzy Gosselin 5 december 2019

Super leuke authentieke kerstmarkt. Aken is zeer gezellig om te gaan shoppen en ook de wandelingen die door en rond Aken lopen zijn de moeite waard om te doen.

Cor Bron 3 december 2019

Een duidelijke omschrijving en een goede plattegrond met de bezienswaardigheden.

Dirk 3 december 2019

De kerstmarkt is voor 7/12 gepland. De reisgids gaat zeker mee, er staan interessante plaatsen bij om te bezoeken.

Hans 3 december 2019

Aken is altijd leuk om doorheen te wandelen. De dom blijft imponeren en de kerstsfeer maakt het heel gezellig. Natuurlijk kent ook deze stad mindere kanten, maar daar staan veel mooie hoogtepunten tegenover. Dank voor de uitstekende beschrijving!

colson 17 december 2018

Zeer bruikbare informatie.

J.Boersma 16 december 2018

Wij vinden dit een geweldige kerstmarkt het lopen van het ene plein naar het andere in een woord tof

John van de Wiel 4 september 2018

Aken is zowiezo een historische stad met veel bezienswaardigheden zoals de Dom. De kerstmarkt vind plaats rond en op de markt en behoort tot de top 5 van de kerstmarkten in Duitsland.

moons anne 2 januari 2018

zeer duidelijke gids, was zelfs beter dan de gids zelf liet uitschijnen want er zijn al een aantal straatnamen kaartjes terug geplaatst en dus gemakkelijk te volgen

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info