Reviews & beoordelingen: Kerstmarkt Aken (45)

Reiservaringen en beoordelingen Kerstmarkt Aken van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Aken? Plaats je beoordeling

De Buck Guido - Aerts Louise 27 december 2015

Voor ons is alles goed verlopen. Niks speciaals. Dank voor deze trip ! Nog fijne Kerstdagen en een Vreugdevolle Eindejaars waar 2016 verder jullie in goede gezondheid mag houden en veel mooie reizen ter beschikking stellen.

Antoinette 25 december 2015

Altijd weer leuk de wandeling. Genoeg te zien in Aken. Leuke winkelstraten en lekker eten en drinken. De kerstmarkt was gezellig. Niet zo'n herrie als in Nederland. Gewoon gezellig. Dank voor de gratis wandeling met mooie foto's. Erg duidelijk

HILDE BOULANGER 22 december 2015

Het bezoek aan de kerstmarkt in Aken was fantastisch.Een zeer ROMANTISCHE sfeer voor kadotjes en DE HEINSZLMANNER lekkernijen ,GLUWEINEN EN LIKEUREN.Alles in grote fantasie.Het Brauhous was ideaal om lekker duits te eten en de chocoladefabriek Lindt op het einde was een grote verrassing.Het toppunt was dat ik mijn tas met geld en papieren in de shuttlebus had laten liggen, een gedienstige duitse dame had voor ons naar het bureau gebeld en inderdaad een chauffeur had ze GEVONDEN en meegebracht met de volgende shuttelbus.Het was een gelukkige dag voor mij!

P.Rosier 14 december 2015

Uitstekend verzorgde en complete wandelroute .

A 10 december 2015

de tips en route van euroreizen/kerstmarkten zijn zeer fijn ingebruik. ook zitten er stadswandelingen bij met een korte uitleg over de bezienwaardigheden. de routes zijn duidelijk en makkelijk te volgen. ook de parkeergelegenheden zijn goed aangegeven.

Christiane Decleyre 3 december 2015

Kerstmarkt van Aachen bezocht en in voormiddag/begin van namiddag de door jullie aanbevolen stadswandeling gevolgd. Prima in orde.Dank U.

Mario 27 november 2015

leuke gids met goede info om naar Aken te trekken en een kerstmarkt te bezoeken. Ik denk dat jullie met de wandelroute alle belangrijke zaken weergeven voor Aken.

Toon 9 november 2015

De informatie die ik van u is perfect enzeer proffessioneel en boordevoltips,dankhievoor.

Pieter Vrolijk 4 november 2015

goed verzorgde gids, met aandacht voor details. Komt zeer goed van pas.

f. teunissen 3 november 2015

duidelijke info, mooi verzorgd, goed te gebruiken

Pagina: 12345

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info