Reviews & beoordelingen: Kerstmarkt Aken (51)

Reiservaringen en beoordelingen Kerstmarkt Aken van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Aken? Plaats je beoordeling

Anita Thielemans 24 november 2016

Een heel mooie kerstmarkt, gezellige sfeer en mooie winkels. Een aanrader.

Struys 24 november 2016

Ik heb de reisgids ingekeken en het ziet er veelbelovend uit. Dankzij deze gids hebben wij onmiddellijk voor december een weekend geboekt. We zijn al dikwijls in Aachen geweest maar wisten niet dat er zo veel te bekijken valt. Een meerwaarde.

Krstova 24 november 2016

Goede en duidelijke uitleg. Plan zit er bij. Aangezien toeristen de weg niet kennen is het fijn dat er word gezegd ga eerst zo en dan zo dus die straat en dan die straat. Geeft goesting om het te ontdekken :) ben is benieuwd.

Nele Feys 22 november 2016

een aangename kerstwandeling die de aandacht ook op de stad vestigt en niet alleen op de kerstmarkten. We gaan deze wandeling zeker doen binnen enkele weken als we Aken bezoeken! bedankt !

Hans van Asten 9 november 2016

Eerder naar de kerstmarkt in Aken geweest, maar dan zonder de informatie. De informatie nu doorgelezen en zal hier zeker gebruik van maken.

Cornet marc 28 december 2015

Plan was een goed hulpmiddel Kerstmarkt was prachtig

De Buck Guido - Aerts Louise 27 december 2015

Voor ons is alles goed verlopen. Niks speciaals. Dank voor deze trip ! Nog fijne Kerstdagen en een Vreugdevolle Eindejaars waar 2016 verder jullie in goede gezondheid mag houden en veel mooie reizen ter beschikking stellen.

Antoinette 25 december 2015

Altijd weer leuk de wandeling. Genoeg te zien in Aken. Leuke winkelstraten en lekker eten en drinken. De kerstmarkt was gezellig. Niet zo'n herrie als in Nederland. Gewoon gezellig. Dank voor de gratis wandeling met mooie foto's. Erg duidelijk

HILDE BOULANGER 22 december 2015

Het bezoek aan de kerstmarkt in Aken was fantastisch.Een zeer ROMANTISCHE sfeer voor kadotjes en DE HEINSZLMANNER lekkernijen ,GLUWEINEN EN LIKEUREN.Alles in grote fantasie.Het Brauhous was ideaal om lekker duits te eten en de chocoladefabriek Lindt op het einde was een grote verrassing.Het toppunt was dat ik mijn tas met geld en papieren in de shuttlebus had laten liggen, een gedienstige duitse dame had voor ons naar het bureau gebeld en inderdaad een chauffeur had ze GEVONDEN en meegebracht met de volgende shuttelbus.Het was een gelukkige dag voor mij!

P.Rosier 14 december 2015

Uitstekend verzorgde en complete wandelroute .

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info