Reviews & beoordelingen: Kerstmarkt Aken (45)

Reiservaringen en beoordelingen Kerstmarkt Aken van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Aken? Plaats je beoordeling

Johan Molenberghs 13 december 2016

Ben op een zaterdag naar de Kerstmarkt geweest. De moeite waard maar TE druk. Dank zij Uw documentatie zijn we wat afgeweken van de Kerstmarkt en hebben een fijne wandeling gedaan in Aken en mooie dingen ontdekt.

Wouters 9 december 2016

Zeer druk maar heel mooie kerstmarkt en winkelcentrum

Gerrie 7 december 2016

De kerstmarkt ligt dichtbij elkaar en in het centrum van de stad niet erg groot maar wel veel eten en drinken, maar dat is Duitsland.

Ann 6 december 2016

Een zeer mooie wandeling uitgestippeld met een mix van shopping, cultuur en kerstmarkten. Steeds goed, zoals we van reisroutes gewoon zijn ! Wij dachten dat in december de winkels ook op zondag open waren; maar niet dus. Het grote stadspark is ook een aanrader.

Anita Thielemans 24 november 2016

Een heel mooie kerstmarkt, gezellige sfeer en mooie winkels. Een aanrader.

Struys 24 november 2016

Ik heb de reisgids ingekeken en het ziet er veelbelovend uit. Dankzij deze gids hebben wij onmiddellijk voor december een weekend geboekt. We zijn al dikwijls in Aachen geweest maar wisten niet dat er zo veel te bekijken valt. Een meerwaarde.

Krstova 24 november 2016

Goede en duidelijke uitleg. Plan zit er bij. Aangezien toeristen de weg niet kennen is het fijn dat er word gezegd ga eerst zo en dan zo dus die straat en dan die straat. Geeft goesting om het te ontdekken :) ben is benieuwd.

Nele Feys 22 november 2016

een aangename kerstwandeling die de aandacht ook op de stad vestigt en niet alleen op de kerstmarkten. We gaan deze wandeling zeker doen binnen enkele weken als we Aken bezoeken! bedankt !

Hans van Asten 9 november 2016

Eerder naar de kerstmarkt in Aken geweest, maar dan zonder de informatie. De informatie nu doorgelezen en zal hier zeker gebruik van maken.

Cornet marc 28 december 2015

Plan was een goed hulpmiddel Kerstmarkt was prachtig

Pagina: 12345

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info