Reviews & beoordelingen: Kerstmarkt Aken (51)

Reiservaringen en beoordelingen Kerstmarkt Aken van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Aken? Plaats je beoordeling

Bob Geypens 3 januari 2017

De reisgids was een heel goede leidraad. Parking heel makkelijk te vinden en de wandelweg was perfect. Heel stemmige marktjes in een prachtige sfeer. Een openbaring !

Astrid 3 januari 2017

Prima beschrijving. Alles goed te doen.

Bierque Willy 28 december 2016

Voor de 8é maal een bezoek gebracht op een vrijdag. Als dagtrip nog steeds speciaal om te shoppen en de Kerstsfeer.Tijdens de stadswandeling werd via de documentatie nog nieuwe ontdekkingen gedaan in het historische centrum.

Erwin VAN DEN SANDE 17 december 2016

Mooie wandeling, langs alle bezienswaardigheden in Aken. Prima handleiding !

Lucassen 14 december 2016

Prima reisgids. Geen enkel probleem gehad ter plaatse.

Thijs Agnes 13 december 2016

Wandeling deels afgewerkt - startpunt ideaal daar de stadsbus daar stopt (wij parkeren gratis aan Westfriedhof) nadien voor 2,5 € heen en terug naar het centrum kerstmarkt mooi maar zeer druk

Johan Molenberghs 13 december 2016

Ben op een zaterdag naar de Kerstmarkt geweest. De moeite waard maar TE druk. Dank zij Uw documentatie zijn we wat afgeweken van de Kerstmarkt en hebben een fijne wandeling gedaan in Aken en mooie dingen ontdekt.

Wouters 9 december 2016

Zeer druk maar heel mooie kerstmarkt en winkelcentrum

Gerrie 7 december 2016

De kerstmarkt ligt dichtbij elkaar en in het centrum van de stad niet erg groot maar wel veel eten en drinken, maar dat is Duitsland.

Ann 6 december 2016

Een zeer mooie wandeling uitgestippeld met een mix van shopping, cultuur en kerstmarkten. Steeds goed, zoals we van reisroutes gewoon zijn ! Wij dachten dat in december de winkels ook op zondag open waren; maar niet dus. Het grote stadspark is ook een aanrader.

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info