Reviews & beoordelingen: Kerstmarkten Moezel (31)

Reiservaringen en beoordelingen Kerstmarkten Moezel van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkten Moezel? Plaats je beoordeling

Lombaerts walter 7 december 2019

Handige gids om de kerstmarkten te bezoeken.

Ritavo 1 november 2019

Opnieuw een reisgids die handig van pas komt bij een bezoek aan de kerstmarkten in de Moezelstreek. Zeer compleet.

Jack Jacobs 31 oktober 2019

Altijd de perfecte informatie voor al je reizen. 👍

frans heyvaert 31 oktober 2019

top gids

Roger Jacobs 30 oktober 2019

ik vond de reisgids super en goed en klare uitleg

Nellie 22 oktober 2019

Biedt ook die praktische informatie waar je normaal nog zelf naar op zoek moet.

Ruysseveldt 19 december 2018

Heel praktische en overzichtelijke gids van de Moezel. Hoewel het er voor ons steeds een beetje thuis komen is was deze gids heel nuttig - vooral mbt openingstijden en ook waar de kerstmarkten overal gesitueerd zijn. Oprecht bedankt voor deze heel nuttige leidraad!

Alex Pustjens 5 december 2018

Hallo, wij gaan 19-20-21 december naar Traben-Traarbach voor de kerstmarkt te bezoeken (geboekt via euroreizen.be) en zullen zeker de overzichtelijke reisgids gaan gebruiken.

Wilma Vervelde 31 oktober 2018

ik vond de reisgids helemaal super en vooral duidelijk. wij hebben dan ook al 2 x een weekend geboekt bedankt!!

Nathalie De Clercq 27 december 2017

Heel toffe brochure om een globaal idee te krijgen van de Moezel. Het was onze eerste keer ter plaatse en zéér goed meegevallen. Vooral de stadswandeling in Trier was aangenaam. De tips voor de wandelingen waren concreet en duidelijk. Brochure is zeker een aanrader, vooral bij een eerste bezoek! Goed gedaan!

Pagina: 1234

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info