Reviews & beoordelingen: Honfleur (14)

Reiservaringen en beoordelingen Honfleur van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Honfleur: charmant havenstadje in Normandië? Plaats je beoordeling

rudy 6 augustus 2020

De autoroutes op een détailkaart weergeven

Ignace Vincke 27 november 2019

Volledig akkoord met Marleen De Smet. De wandeling laat Honfleur vanuit een andere hoek zien. Een absolute aanrader!

Marleen De Smet 25 september 2019

Toptip! Wij maakten de stadswandeling in Honfleur uit de gids. We vonden probleemloos de gratis parking iets buiten Honfleur, wandelden langs het strand naar de Vieux Port en kwamen bij alle bezienswaardigheden van Honfleur langs. De uitleg bij wat je ziet plus de routebeschrijving is perfect. We kuierden rond door de gezellig drukke straatjes, gingen iets eten en vonden feilloos de terugweg naar de parking. Een aanrader, die gids van Honfleur van Euroreizen.

Pol Rossey 11 augustus 2019

Duidelijke en correct informatieve brochure.

Martine 14 juli 2019

mooi stadje, veel toerisme, wandeling met reisgids was ideaal! opletten als je mosselen eet; wordt geserveerd met camembert of roquefort. Vond ik niet zo'n goede combinatie.

Van der Gucht Karine 28 juli 2017

Gids was zeer gebruiksvriendelijk. We hebben genoten van een weekje Normandië. Bedankt

Vanmeerbeek André 8 juli 2017

Zéér nuttige tips voor hotels en restaurants, ook goede tips voor de omgeving

Stephan Put 31 mei 2017

Zeer gebruiksvriendelijk

oscar 1 mei 2017

gids normandie zeer goed 7 dagen er geweest gids gevolgd van hongfleur naar saint marie iglese en zeer veel gezien bijna alles zeer goede gids 2017 weer naartoe maar met dochter,kids en schoonzoon ga weer alles afdoen nu van honfleur naar de somme picardi de gidsen zullen me wel helpen bedankt geert

Debakker 26 september 2016

Zeer goede gids, ongeveer voor de helft gevolgd (geen 7d). In Honfleur zou ik le Jardin des personiltés zeker vermelden.

Pagina: 12

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info