Reviews & beoordelingen: Landingsstranden (50)

Reiservaringen en beoordelingen Landingsstranden van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Landingsstranden D-day in Normandië bezoeken? Ontdek alle info? Plaats je beoordeling

Lex 23 augustus 2020

Wij hebben de reisgids over Normandië gedownload en tijdens onze vakantie onder andere een wandelroute aan de hand van de reisgids gelopen en verschillende D-Daystranden bezocht. Beknopte maar goede informatie en accurate beschrijvingen en info. Veel reisgidsen zijn in het gebruik ter plekke niet handig maar dit is echt een aanrader.

PEERAER 7 mei 2019

ZEER GOEDE INSPIRATIEBRON

Daniël Broeders 19 februari 2019

Zeer leerrijke info over de bezienswaardigheden , nuttige tips , gaan in juli met de motor naar Normandie en heb nu al veel hulp en plezier gehad aan de reisgids. Echt TOP !

Ria Dijkers 3 februari 2019

Fijne gids om wat meer van Normandië te weten te komen.

Theo Verschueren 27 november 2018

Wij zijn recent aar Normandië geweest, net als 2 jaar geleden, omdat deze streek ons interesseert door de vele verhalen over de landing van de geallieerden. Van de reisgids hebben daarbij handig gebruik kunnen maken.

Yola jambe 5 november 2018

Goede informatie

Jan den Uijl 24 september 2018

De reisgids is gedownload en bevatte nuttige en bruikbare informatie betreffende landingsstranden en de omgeving in Normandië.

Karin De Smedt 21 augustus 2018

De informatie over stadjes en dorpen in de streek maken dit een zeer complete informatiebrochure. Heb hem ondertussen gedownload en neem hem zeker mee als naslagwerk ! Doe zo voort.... !

Guido 26 juni 2018

is ok ,

André Van de Vyver 1 december 2017

Uitstekende gids met zowat alle bezienswaardigheden.

Pagina: 12345

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info