Reviews & beoordelingen: Rouen (25)

Reiservaringen en beoordelingen Rouen van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Rouen: stad van Jeanne d'Arc en rue de l'Horloge? Plaats je beoordeling

Sabine 31 juli 2020

heel goede wandeling in Rouen gemaakt en heel goede tips gekregen van Euroreizen. Bedankt.

Peene 10 augustus 2019

Hebben met jullie gids de toppers van Rouen kunnen bezichtigen. Prachtige stad zeker de moeite.

Goemaere Leen 2 augustus 2019

Handige gids. Beknopt, to-the-point maar toch allesomvattend. Het hielp ons Rouen zijn mooiste kant te ontdekken!

Krist Craeymeersch 31 juli 2019

Zeer goede gids, praktisch, mooie plaatsen gezien dank zij deze reisgids

Jacques Devos 20 mei 2019

Mooie stad

Marie-Josee Rymenams 23 april 2019

Heb hem besteld en gelezen. We gaan pas eind juli naar Rouen maar met deze gids zal het stadsbezoek zeker zalig worden.

Declerck Marleen 6 november 2018

We hebben super genoten van het plan en de wandeling die we hebben teruggevonden op jullie site. Niet echt een lange wandeling maar met alle bezichtigingen inbegrepen, kan je wel een dag vullen. Super info

Inge Willemsens 2 oktober 2018

Goede stadswandeling.

Suffys Raymond 13 augustus 2017

Heel interessante, goed bruikbare reisgids op de iPad . De info vond ik juist van pas, geen overdreven onnodige zaken. We konden onze 3 dagen prima vullen met hetgeen jullie ons aanraadden. Dank u voor een fijn goed gevuld weekend.

Bart Van Belle 11 augustus 2017

Prima tips, mooie wandelingen en een enthousiast beleefde vakantie later zijn we zeer tevreden thuis aangekomen.

Pagina: 123

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info