Reviews & beoordelingen: Kerstmarkt Luik (101)

Reiservaringen en beoordelingen Kerstmarkt Luik van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Luik? Plaats je beoordeling

Bruce Surmont 31 oktober 2019

wij moeten nog gaan maar de info is zoals steeds zeer interessant om ons verblijf voor te bereiden en ter plaatste te raadplegen

Hans Vanwalleghem 31 oktober 2019

Goed uitgebouwde informatie.

Johanna Cals 18 oktober 2019

interessante en aantrekkelijke reisgids

Giselinde Meert 12 januari 2019

Was heel goed en duidelijk. Leuke kerstmarkt trouwens.

Krist Dumortier 9 januari 2019

We hebben genoten van ons bezoek aan de Kerstmarkt van Luik. Een bezoek aan het Archeologisch museum "Archeofurum" was meer dan de moeite waard! Dank voor de tips.

Peter Westhuis 6 januari 2019

Wellicht heb ik geheel verkeerd gekeken, maar ik zag geen verschillen tussen de standaardwandeling en de kerstwandeling. Maakte niet uit: bij een bezoek gedurende de kerstweek komt u ook niet aan zo'n lange wandeling toe. Wij hebben ons prima kunnen vermaken tussen Place St lambert en de omgeving rondom de Cathedraal. Witerse pret volop!. Ik ben ook gelijk af van de stempel dat Luik een vuile verwaarloosde stad is; dat beeld

Roger Bollaert 3 januari 2019

Het was heel duidelijk en zeer goede inlichtingen

greet verhaeghe 2 januari 2019

Luik was voor mij verrassend ! Dank zij jullie wandelingen hebben we de stad leren kennen. Leuke sfeer door de grote kerstmarkt. De moeite waard om Luik te bezoeken...

KAAT CARDOEN 28 december 2018

Super tour door deze wandeling, Een belangrijke aanvulling: in de Sint paulusbasiliek is het niet 1 Maria met twee hoofden, wel staan er twee Mariabeeldjes rug aan rug , te zien hoog in de lucht, maar er hangen twee foto's aan de zuilen. En de mevrouw die er rondliep vertelde er heel graag over.

Nicole Schoups 22 december 2018

De kerstmarkt in Luik was gezellig. Mooie kraampjes, vriendelijke verkopers die ook nederlands probeerden te spreken. De sfeer zat erin, alhoewel ik de kerstliedjes miste. Dan was dit top.

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info