Reviews & beoordelingen: Kerstmarkt Luik (101)

Reiservaringen en beoordelingen Kerstmarkt Luik van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Luik? Plaats je beoordeling

peere gilberte 19 december 2018

Gisteren met de trein naar Luik geweest. Veel mooie winkels. Geproefd van de Boulette Liégoise : Superlekker. Aangename kerstmarkt. Voor herhaling vatbaar. Station om terug te keren ligt vlak bij de kerstmarkt. Ideaal.

Thierry Tierenteyn 19 december 2018

Aangekomen met de trein in luik ,met het bij het verlaten van het station ,eenmaal buiten was het een waaaaaaaaaw gevoel ,mooie gebouwen en mooi versierde kerstmarkt ,gezellige pleintjes ,en het gevoel van hier zou ik wel willen wonen .

Houwen henk 16 december 2018

Toffe leuke ervaring dat bezoek aan stad Luik, die trouwens veel te beiden heeft o.a. via de stadswandeling, en het gezellige kerstshoppen met bezoek aan de ruime, gevarieerde kerstmarkt !

Hendrik 16 december 2018

Altijd gezellig, interessant en leuk om door Luik te wandelen. Nu met de kerstmarkt extra aantrekkelijk, zoals in oktober met de foire. Prachtige stad met mooie gebouwen (Mueum Boverie) en kerken, zoals de Saint Jacques (Jacobskerk). De moeite waard om te doen.

Brigitte Beurms 13 december 2018

Ik vond Luik een aangename verrassing in de kerstperiode. De combinatie van markt, kerstmarkt en een museum vind ik ideaal.

Sofie 9 december 2018

Een uitgebreide uitleg over een mooie route in Luik. Met al de bezienswaardigheden die je op die route tegenkomt. Nog nooit in Luik geweest en ideaal om zo de stad te verkennen.

Bucqué Benoit 13 november 2018

alles is zeer goed beschreven,ziet er prima uit ,alleen nog goed weer!

Walgraef Chantal 17 januari 2018

Dank zij de gids was alles goed voorbereid. Bravo

Peter van der Meiden 12 januari 2018

Luik was op de zondag voor Kerst voor ons hoe dan ook een tegenvaller. La Batte stelde niets meer voor (eentonige "lappenmarkt"...); de kerstmarkt was ook alleen maar eetkraampjes. volgens de ontvangen info-brochure zou de kerstmarkt die dag om 10 uur opengaan, maar dat bleek ter plaatse pas om 11 uur te gebeuren. Zijn maar naar Hasselt gegaan, waar het veel sfeervoller en gezelliger was.

Hugo Mathues 9 januari 2018

Gewoon prachtig. We wandelden langs de mooiste pleintjes, kerken en landschappen van Luik. Echt topwandeling met fijne uitleg.

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info