Reviews & beoordelingen: Kerstmarkt Luik (101)

Reiservaringen en beoordelingen Kerstmarkt Luik van reizigers

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Luik? Plaats je beoordeling

Mevissen Marleen 8 januari 2018

Jullie reisgidsen zijn altijd top. Zeer duideijk en correct. Vooral heel nuttig om een grote stad zoals Luik te ontdekken en niet alleen de kerstmarkt.

Fons Branckaerts 2 januari 2018

Zijn door omstandigheden niet kunnen gaan, maar vorige keer dat wij geweest zijn is het honderd procent meegevallen.

marc madelein 2 januari 2018

Zeer nuttig, goed kunnen gebruiken

Wim 30 december 2017

Leuk voor dagje weg, gezellig druk.

Jan 28 december 2017

Mooie wandeling, ook zonder kerstmarkt aan te bevelen.

coralie 24 december 2017

De Kerstmarkt in Luik was bijzonder leuk. Een goede sfeer. Veel lekkere drankstandjes... Genoeg afleiding voor de kids. Levendig tot druk maar niet overdreven. Veel mooi volk.

Eduarda 21 december 2017

Gids met stadswandeling was super. Leuke adresjes enz. We hebben de 11 km gelopen met de nodige stops. Kerstmarkt hou ik niet zo van. Chaletjes zagen er leuk uit, veel eten en drinken en allerlei zaken die niets met kerst van doen hebben m.i. Luik is leuk voor een weekend. Genoeg te doen en te zien.

Jenny 20 december 2017

Wat een tegenvaller deze kerstmarkt Op 2 locaties in Luik geweest. Maar nog geen Kerstbal gezien! Waardeloos

Manon De Groote 20 december 2017

Mooie, gedetailleerde en geïllustreerde gids, met deskundige uitleg.

Ida 18 december 2017

Luik met de kerstmarkt en de zondags markt Echt een aanrader Hou je van winkelen struinen gezelligheid . Ga dan op zaterdag naar luik neem een overnachting en dan de markt van luik veel plezier als je gaat

Pagina: 12345...

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info